Human Konto

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar och kurser. Du kan t.ex. låna räntefritt till din hypnosutbildning och dela upp din betalning i upp till 12 månader.

Kreditlöfte – utan kostnad

Du som går och funderar på att gå denna utbildning och vill veta att du har pengarna för din betalning kan med fördel ansöka om ett Human Konto. Om det senare visar sig att t.ex. behandlingen inte blir av så kan du kostnadsfritt avsluta ditt kreditlöfte. En annan fördel med kreditlöftet är att du inte i förväg behöver veta exakt hur mycket du behöver låna. Du lånar bara det du behöver av kreditlöftet.

Förutom de räntefria betalningsalternativen kan du också välja på längre betalningsalternativ upp till 72 månader med ränta. De ger dig fördelen av en lägre månadsbetalning.

I mitten av varje månad får du ett kontoutdrag där du enkelt ser din kontoställning och hur mycket du ska betala. Vill du betala mer än det lägsta beloppet, fyller du bara i detta på inbetalningskortet.

Det är viktigt att kunna erbjuda bra och förmånlig finansering. Ett krav från min sida är att företaget har en bra etisk inriktning för finansering av utbildningen. Här ser jag Human Finans som en adekvat lösning.

Jack Johansen

ÄRLIGT

Vi har inga ”smarta” konstruktioner med dolda räntor och avgifter. Du vet vad du får och det finns ingenting gömt i det finstilta.

ENKELT

Våra tjänster och produkter är okomplicerade och lätta att förstå. Det är enkelt att ansöka och enkelt att få svar. Och enkelt att ha med oss att göra.

Vi har inga ”smarta” konstruktioner med dolda räntor och avgifter. Du vet vad du får och det finns ingenting gömt i det finstilta.

RÄTTVIST

Vi gör inte skillnad på folk och folk. Alla som uppfyller våra grundkrav får lika förmånliga villkor, oavsett lånebelopp, förmögenhet eller inkomst.

Share This