Tack för ditt förtroende för min terapi!

Mitt namn är Jack Johansen och har ca 25 års erfarenhet inom hypnos och terapi och är certifierad inom mitt område, både som hypnotisör, hypnoterapeut och instruktör. Genom kontinuerlig fortbildning och djupgående studier har jag alltid strävat efter att förbättra mina färdigheter för att kunna erbjuda mina klienter bästa möjliga terapeutiska bemötande. Har själv 7 utbildningar inom hypnos och hypnosterapi och är certifierad instruktör genom National Guild Of Hypnotists (NGH), International Association of Counselors and Therapists (IACT), Omni Hypnosis Trainingscenter.

Sessioner i Mora eller via nätet – Zoom

Hypnosterapi 1300:- (ca 90 – 120 min)

Sluta röka 1500:- (ca 90 – 120 min)

Coaching 900:- (60 min)

Regression till tidigare liv 1500:-. Ingår inspelad ljudfil på hela regressionen

Obs: Moms tillkommer för företag

Telefon 0734209865

Email – klicka på denna länk

Adress:
Finnsnäsvägen 31 79233 Mora

Tidsändring måste göras minst 48 timmar innan bokad tid, om inte debiteras full pris!

 

Share This