Tack för en fantastisk vidareutbildning, det har varit lärorika och spännande dagar där upplägget har varit bra. Jättebra med tillbakablick på inlärda kunskapar varvat med ny och spännande kunskap. Tack för allt du har delat med dig, jag känner att jag fått en massa nya idéer och kunskap. Nu längtar jag efter att få sätta igång och använda mig av alla dessa nya verktyg. TACK!

Nancy Lopez

Jag och mina klienter upplever hypnoterapin som ett ”mirakel”. Att ha fått den fantastiska möjligheten att lära sig hypnoterapi genom Jack är något av det bästa jag gjort, denna påbyggnadsutbildning var som att komma hem. Hämta mer kunskap och näring, genom att träffa alla kolleger, utbyta erfarenheter och se framåt. Det blev en viktig morot av glädje för tiden framåt, tack Jack och alla kära kolleger, Gerd.

Gerd Clair

Jag vidhåller fortfarande att detta är den bästa investeringen jag gjort hittills när det gäller att hjälpa mig själv och andra. Denna utbildning täcker allt det som andra utbildningar saknar så jag är mycket tacksam över att ha denna utbildning. Att sedan utvecklas och får träffa alla fantastiska människor som delar detta intresse är otroligt lärorikt på så många plan, ser fram emot nästa påbyggnadsutbildning.

Richard Tornsten

Påbyggnadsutbildningen var helt magisk, bra blandning mellan ämnena. Det fick mig att utvecklas som hypnoterapeut genom att jag fick ytterligare verktyg att jobba med och finslipa de jag redan har. Värdefullt att träffa kollegor både nya och gamla. Juridik dagen med Maja kändes otroligt bra.

Elisabeth Brodd-Adolfsson

Bra ämnen med gediget textmaterial, väldigt bra textmaterial!

Ralf Nymberg

Behöver låta denna information sjunka in och studera materialet, mycket intressanta och viktiga ämnen. Bra att bli uppdaterat och få byta åsikter. Viktigt att ha med alla dimensioner och perspektiv, jag är inte främmande för olika aspekter av vad vi kan använda för verktyg, det viktiga är ju att vi får resultat.

Tomas Löfström

Jag kan inte i ord beskriva den tacksamhet för allt, utbildningen och sessionen jag fick. Hoppas innerligt att du fortsätter med dina fortsättningsutbildningar för det ger oss terapeuter vidareutbildning. Jag tycker att det har varit intressant och roligt och det har tillkommit nya moment inom hypnosen som varit okänt för mig, bland annat den spirituella del. jag känner personligen att jag fått framsteg i mina individuella mål, du är fantastisk, tack!

Elisabeth Malm

Härligt med fler verktyg i min verktygslåda, allt har varit jätteintressant och lärorikt. Tack för allt material du så generöst ger till oss. Tack för några inspirerande och lärorika dagar!

Maria Lehtonen

Många bra tips, tacksam för all information och alla underbara kolleger

Birgitta Servin

Jag vill också, från mitt hjärta Jack, säga otroligt mycket TACK till dig för att du är så generös och det känns att du arbetar från hjärtat! Det är så viktigt för mig och jag känner en enorm tacksamhet över att jag gick på min känsla när jag hoppade på tåget för dina utbildningar. Det är en resa framförallt i mig själv för att kunna bidra vidare och jag är så tacksam för det! Varje dag!

Nenna Zetterström

Påbyggnadsutbildningen är oerhört viktig för att gemensamt höja kompetensen och därmed förtroendet för hela yrkesgruppen. Klinisk hypnoterapi skulle man säkert kunna lägga en hel helg på. Sedan är mötet att träffas och stärkas gemensamt i både kunnande och självförtroende. Man vet att du kan det du lär ut och att du brinner för det, du behövs

Dan Ahtola

Är mycket tacksam för att ha fått denna möjlighet för att kunna ta del av din kunskap. Delar med dig generöst av din kunskap till mig och övriga deltagare och som har vigt sitt liv åt hypnosen. Med denna påbyggnadsutbildning har jag verkligen fått klarhet i vad jag skall ha för inriktning på min terapeutiska verksamhet, TACK!

Det har varit fyra fantastiska dagar, allt har som vanligt varit väldigt intressant, jag tar till mig allt och vill nu hem och reflektera. Du är väldigt pedagogisk och tack Jack för allt du delar med dig av.

Elisabeth Lundquist

Det är alltid lika intressant och lärorikt att komma till Osby. Upplägget påminner om det du har i grundutbildningen, vilket är bra. Innehållet har varit intressant och det märks att du har en linje som du följer. Jag vet att du är grymt bra på att utveckla, i övrigt tycker jag att du är en fantastisk person och jag är så glad att ha fått lära känna dig. Jag är övertygad om att vi kommer att få fler tillfällen att samarbeta.

Joakim Gustavsson Pihl

Intressant och bra påbyggnadsutbildning som givit fördjupningar på olika områden. Det är så bra att få flera perspektiv och alternativ på vägar att gå. Jack är en fantastisk utbildare och jag är så tacksam för hans generositet av allt han gör och hans funderingar.

Irene Andersson

Absolut det har varit en fantastisk vecka, med massor av nytt, med värdefulla information, tips och trix och underbart sällskap, ser fram emot nästa påbyggnadsutbildning.

Percy Dietmar

Kunde endast vara med lördag och söndag, men det finns dubbla fördelar av att gå en sådan här utbildning. Dels allt matnyttigt du förmedlar men också möjligheten att träffa likasinnade och därmed kunna byta erfarenhet och tankar. Intressant och viktigt för att ta sig vidare i sin egen utveckling.

Åsa Nilsson

Wow! Det här var en favorit! Denna här gången blev det så självklart hur mind och body jobbar tillsammans, bra med alla nya verktyg vi fått till verktygslådan.

Mikael Ingelin

Precis som påbyggnadsutbildningen beskriver så har vi fått bygga på vår grundutbildning och det har varit berikande och givande. Allt blir mer och mer en helhet. Med din ödmjuka inställning och oerhörda kunskap så ger du oss så många nya möjligheter att förbättra oss i vårt yrke. Tack Jack för dessa dagar!

Susanne Wieland

Tack för de här dagarna! Som vanligt en utbildning med både bredd och djup, underhållande och lärorikt. Ett bra urval av ämnen att bygga vidare på. Härligt också att få utbyta tankar, idéer och erfarenheter med nya och gamla kolleger.

Ulf Zetterlund

Efter den redan gedigna grundutbildningen så var denna påbyggnadsutbildningen ett perfekt verktyg för att komma vidare i arbetet med klienter. För min del var det den spirituella del som ligger mig varmast om hjärtat. Tack för denna gång

Kristina Hansson

Share This