En vidareutveckling av SAHH´s ubildningskoncept.

”En jättebra utbildning som gör att du tar dig ytterligare ett steg framåt.”

Stellan Nordahl 

www.nykraft.nu

”Med nyvunna insikter och förmågor åker jag hem med minnen för livet.”

Penelope Björneberg

www.careofberg.se

Du som jobbat ett par år som hypnotisör och hypnoterapeut vet att man alltid behöver hitta nya sätt att se på saker. Jack Johansen är en av de i världen som utvecklar och utvidgar hur vi kan se på hypnos och vad det hypnotiska tillståndet kan åstadkomma. På denna påbyggnadsutbildning får du ytterligare  perspektiv som samtidigt som du kommer att bli medveten om att det finns mer att upptäcka. Helt enkelt en jättebra utbildning som gör att du tar ytterligare ett steg i den riktningen – rekommendera varm Jack Johansen och hans upplägg.

Stellan Nordahl

En fantastisk möjlighet till utveckling!

Enormt stort tack till dig Jack som delar så frikostigt med dig av allt du jobbar och forskar i, så evigt tacksam. Det känns som varje utbildningstillfälle som detta är en stor chans att växa själv såsom som terapeut. Alla olika delar av denna utbildning är genomtänkt och inspirerande och känns som varje ord är riktad till mig. Scenhypnos var ett välkommet moment med övningar en hel dag och sen kvällens evenemang. Alla kursdeltagare går verkligen in för detta och gör att jag bara vill har mer av detta och stanna fler dagar. Jag känner mig nu tryggare i mig själv och i min roll som hypnoterapeut.

Penelope Björneberg

Varje möjlighet till påbyggnad och mer kunskap är guld värd, men du Jack tar allt till en helt ny nivå. Inte nog med att det är utvecklande och lärorikt, det är roligt också. Jag växer för varje gång jag lär mig nya saker av dig samt alla kursdeltagare som jag kan byta erfarenheter med. Jag har inte bara lärt mig i teori och praktik, jag har dessutom blivit modigare och tryggare i mitt utövande av hypnos.

Ivona Olofsson

Att få komma till kärnan och bli hypnotisören från flera olika håll var verkligen kraftfullt. Att få uppleva det genom ett ordlöst och energiskt perspektiv men också att se det ur ett kraftfullt och uppbyggande verbalt perspektiv. Sedan att få uppleva det ur ett underhållande perspektiv gjorde att alla bitar föll på plats. Vissa moment känns applicerbara direkt, andra behöver jag reflektera över så även de faller på plats. Att få en djupare förståelse om det att vara en riktig hypnotisör var otroligt värdefullt. Att få uppdaterade verktyg för uppföljningssessioner var underbart. Stort tack Jack ser redan fram till nästa gång en påbyggnadsutbildning erbjuds.

Martin Olin

Efter att ha praktiserat hypnos i 4 år efter att ha utbildats av Jack Johansen känns det toppen att vara tillbaka. Att få träna på kraftfulla tekniker för att förstärka vår roll som hypnotisör har redan givit mig mycket mer självförtroende. Sedan känns det väldigt spännande och roligt att läsa igenom allt på hemmaplan och nu kunna jobba på ett ännu kraftfullare plan. Alla möten med alla andra terapeuter där vi byter erfarenheter är också väldigt värdefullt. Tack för allt, en jättefin kurs!

Catarina Johansson

Den enorma bredden i ditt utbildningskoncept gör dig till en pionjär och förebild inom hypnos och hypnoterapi. Magnetismen och Mesmerismen och där igenom magin var en saknad komponent inom vårt område. Ett stort steg framåt inte bara för mig men också för mina kolleger här.

Dan Ahtola

Tack Jack
Jag tycker att denna påbyggnadsutbildning har varit utvecklande och nyttig för mig. Att stärka min roll och vara ännu mer hypnotisören, att använda energier och magi för att förstärka upplevelsen känns som ett starkt tilläg. Jag känner också att jag kommit till många insikter om mig själv dessa dagar och det har varit väldigt starkt.

Åsa Nilsson

Denna påbyggnadsutbildning är verkligen pricken över i:et, den har gett mitt självförtroende en reel knuff framåt. Det var kul och fantastisk upplevelse med scenhypnos med Dan och jag anser att du fortfarande är en fantastisk lärare som gör allt så enkelt som möjligt så att vi kan förstå det. Denna påbyggnadsutbildning skall du absolut fortsätta med och jag rekommendera alla att gå den.

Jouro Haaranen

Den här påbyggnadsutbildningen var precis vad jag behövde nu, den har lyft mitt självförtroende och givit mig en djupare insikt i vad det innebär att vara hypnotisör

Magnus Hjerpe

Uppskattar allt som vanligt, dessa dagar betyder mycket för självförtroendet – ”jag är hypnotisören”. Att vara i denna miljö känns underbart och kul. Gedigna dokumentationer och tack för dessa fantastiska dagar!

Mats Roxendal

Tycker att det har varit en fantastisk boost och energistärkande helg som stärker och utvecklar mig och gör mig till en ännu bättre hypnotisör. Alltid givande att få träffa andra kolleger och ta del av deras erfarenheter och att få ta del av Jacks erfarenhet och kunskap som han så hjärtligt delar med sig. Tack för fyra fantastiska dagar!

Charlotte Johansson

Share This