Del 1: Detta har varit en fantastisk upplevelse som givit mig mycket mer än jag någonsin trott, detta har givit mig ett självförtroende som heter duga. Jag längtar verkligen till nästa utbildningstillfälle och nu vet jag vad jag kommer att jobba med framöver 🙂

Del 2: Har varit lika givande som förre gången och det har varit fantastiskt utvecklande för min egen personliga del som redan påbörjades i del ett. Utvecklats har även mina kurs kamrater gjort vilket känns mycket bra, längtar redan till del tre.

Del 3: Positivt som vanligt, härligt att knyta ihop allt på detta sätt. Du har ett fantastiskt upplägg och jag ser fram emot att komma och repetera 🙂

Joakim Gustavsson Dahl

Om det fanns ord som kunde beskriva vad denna utbildning betyder så hade jag använt dem. Men ord kan inte beskriva den befrielse som denna utbildning kan ge, om du tillåter det. Vill du ha en ny relation till dig själv och kunna säga att du älskar den person du ser i spegeln så kan denna utbildning ta dig dit!

Luiza Tomulevski

Del 1: Mycket bra och intressant upplägg, väldigt bra pedagogik varvat mellan teori och praktiska övningar. Högt tempo men på inget sätt övermäktigt. Jack är en väldigt bra pedagog med hjärtat på rätta stället. Detta är en fantastisk resa helt enkelt.

Del 2: Guld! Mycket utvecklande, detta gav mig förmågan att ännu tydligare att se mina egna undermedvetna processer. Jag har lärt mig mycket kraftfulla tekniker som kan användas i enkla som komplexa processer. Love it!

Del 3: Fantastisk utbildning, Jack är en riktig eldsjäl, en genuin god människa som brinner för att lära ut. Skulle kunna skriva mycket mer om utbildningens exellence för det är den.

Pablo Diaz

Här är min utvärdering av hypnoskursen. För det första tycker jag att du är en väldigt bra lärare och det märks tydligt att du har ett engagemang och verkligen vill att dina studenter ska bli bra hypnotisörer och nå framgång i sin verksamhet. Det märks också tydligt att du kan ämnet, du är själv en bra och erfaren hypnotisör. Det känns i hela rummet att du verkligen vill lära ut allt du kan. Du är mycket generös med din kunskap och erfarenhet och det är säkert en del av din framgång. Jag är mycket tacksam för det. Jag letade länge efter hypnosutbildning. Det första kriteriet jag hade var att det skulle vara nära och hade jag hittat någon i Malmö hade jag tagit den utan att leta vidare. Jag är väldigt glad att jag inte gjorde det. Ju mer jag letade desto större insikt fick jag i att det är skillnad mellan utbildningarna. Jag förstod mer och mer att din utbildning var av hög kvallité och till slut insåg jag att din utbildning höjer sig över de andra. Jag är mycket nöjd och glad över att jag valde din utbildning och kommer varmt att rekommendera den till andra. Stort tack för din utbildning och allt du har lärt mig.

 

Håkan Nilsson

Del 1: Detta är det bästa jag har varit med om, helt otroliga upplevelser som är svåra att beskriva, man måste uppleva detta själv. Ångra inte en sekund att jag hoppade på denna utbildning för den har givit mig så mycket, har fått mer förståelse över min personliga utveckling men också för mina medmänniskor då jag ser allt med helt andra ögon idag. Innan denna utbildning visste jag ingenting om hypnos och hypnoterapi och Jack är en fantastisk människa som gör det hela så lätt för alla, längtar till del 2.

Del 2: Fantastiska upplevelser och mycket kraftfulla verktyg, Wow helt otroligt, det man kan åstadkomma är helt otroligt, finner inga ord att beskriva det, ser fram emot del tre.

Del 3: En ny helhetssyn på saker och ting, fantastiskt givande, ångra inte en sekund att jag tog steget att utbilda mig till hypnoterapeut, detta har ändrat mig som person.

Mohamed Mojo El Moussaoui

Utbildningens del 2 har varit oerhört värdefull och stark genom att jag själv har kommit till insikt om saker om mig själv, saker och ting som jag innerst inne hållit undan. Jag känner att jag har växt som människa hur klyschigt det än låter och är nu den professionella och duktiga hypnotisör jag strävat efter att vara. Väldigt många bitar har ramlat på plats inte minst vad gäller terapi och även om jag innan tvivlade på mig själv så känner jag nu att jag redan i morgon att kunna utföra en kraftfull hypnoterapi tillsammans med mina klienter. Jag har fem klienter inbokat redan denna vecka och jag känner mig redo för dem.

Del 3: Jag kom till din utbildning för att lära mig ett yrke vilket jag också gjort. Jag känner mig mycket trygg och kompetent efter dessa tre steg. Vad jag inte räknade med var hur mycket jag utvecklades personligen, jag tror detta kan hjälpa mig minst lika mycket som de terapeutiska verktygen i min roll som hypnoterapeut. Stort tack till dig, du har stärkt mig och alla andra något oerhört.

Dan Ahtola

Tack för en väldig lärorik och professionell utbildning som givit mig många verktyg och idéer för framtiden

Michael Mcgee

Del 1: Det har varit fantastiskt! Helt otroliga upplevelser! Det jag verkligen uppskattar med dig Jack är att du är så lugn, strukturerat och lyssnar på alla oss och ger bra svar. Jag tycker det har varit ett jättebra upplägg med teori först och sedan praktiska övningar. Jag är helnöjd!

Del 2: Det är alltid mycket i början och kan inledningsvis kännas svårt och tänker hur skall jag kommer ihåg allt det där. Men när vi sedan kör igång med praktiken så kommer jag ihåg så otroligt mycket och hur bra det faktisk går. Det var bra med övningen i slutsummering och att få improvisera i ring. Jag känner mig som en ny människa efter varje steg på denna utbildning, nåt av det starkaste för mig var förlåtelseprocessen, det ger mig en härlig syn på mina medmänniskor, tack Jack 🙂

”Är hemma igen efter en fantastisk steg 2 i hypnosterapi!! Jag blir helt amazed över vilka helt otroliga värdefulla förändringar som man kan göra med hypnosterapi!! Vikt, rökning, depression, sorg, stamning, fobi osv osv! ! Jag har sett underverk! ! Nya liv som kan levas med ny energi och livsglädje Jag vill hjälpa hela världen” 

Del 3 Denna utbildning är den häftigaste och bästa som jag någonting har gjort. Det känns häftigt att ha fått alla dessa kraftfulla verktyg som nu gör att jag kan vara med och få in hypnoterapiens kraft ut i samhället och därmed hjälpa människor till en värdefull och magisk förändring. Jack du är verkligen en god förebild och mentor! Du har så fin hand om alla deltagare i kursen, alla blir sedda och du svarar på alla våra frågor med respekt och visdom. Jag är så tacksam för att ha fått vara din elev, tack snälla för allt du med hjärtat delar med dig. Som sagt önskar jag en del 4 🙂

Jessica Ström

Mina personliga reflektioner är att denna utbildning är helt fantastisk. Måste skriva att den livesession jag gjorde med dig gav mig en ny känsla jag aldrig känt för, nu känns det som jag är mycket starkare. Alla andra livesessioner jag sett har berört mig, du är en fantastisk människa, med värme och kärlek till alla. Det är en mycket bra upplagd hypnosutbildning. Som är varvar med teori och praktik. Och du är mycket inspirerande, och har mycket kunskap. Är så glad för att jag beslutade mig för att gå på denna hypnosutbildning. Både för min egen del, men också för att jag ska kunna hjälpa mina medmänniskor. Dessutom har jag också lärt känna underbara fina människor, inklusive dig. En härlig miljö att få gå på utbildning och att bo under dessa fyra dagar. Det är mycket att ta in och lära. Men det är bara att öva, min motivation har bara ökat mera. Du har ett enormt stort tålamod, du lyssnar på alla våra frågor och funderingar. En fantastiskt bra utbildning, och du är mycket pedagogisk.

Eilcabeth Malm

Del 3: Utbildningsdel tre var mycket intressant och intensiv, med mycket information. Men helheten var mycket bra 🙂

Elicabeth Malm

Del 1: Första dagen tyckte jag var lite svår, många nya uttryck och ord att ta in. Men allting var intressant och bra upplagt. Andra dagen släppte allting, allting gick lätt och det var så spännande, utbildningens upplägg är genomarbetat och uttänkt. Du Jack är fantastisk och besitter en otrolig karisma som får oss alla att sträcka på oss, Tack!

Del 2: Otroligt intensivt, men jag känner att det har varit min motivation att göra denna fantastiska resa. Allting har varit så omvälvande och fullständigt befriande, jag lämnar idag Osby med ett nytt och starkt sinne, jag mår jättebra. Utbildningen har varit så otroligt bra upplagt, tack för en underbar lärdom och resa, det har varit de mest omvälvande dagar i mitt liv, en blomma till dig 🙂

Del 3: Tack jack för en fantastisk modul tre! Alldeles underbart att har genomgått den här resan där det verkligen handlar om att övervinna sig själv och det har vi alla gjort, ditt upplägg är professionellt och genomtänkt. Jack du är en underbar lärare och ha blivit utbildat av dig är en ära. Jag är stolt över att nu kunna kalla mig hypnoterapeut som inte bara blir ett yrke men också en ny livsväg. TACK!

Michelle Ferm

Del 1: Mycket bra upplägg med mycket praktik mellan de teoretiska uppläggen, vilket är ett måste om man skall få allt detta att falla på plats. Närheten till naturen göt också att detta blir extra trevligt. Det är med mycket stor nyfikenhet att jag ser fram emot nästa utbildningstillfälle, tack för denna gång.

Del 2: Härligt, bra upplägg med mycket träning, bra att du finns att tillgå under kvällens övningar. Kommer alla gångar att rekommendera dina utbildningar, kan själv tänka mig att göra som andra och komma tillbaka och uppdatera mig än mer.

Del 3: Utbildningen och uppläget har varit mycket bra, tiden för de praktiska övningarna har varit värdefulla. Bra material, mycket och läsa. Du har varit fantastisk som lärare och väldig tålmodig vilket gör att man känner att man klara av det, mycket pedagogiskt. Så tack Jack, jag är glad och tacksam att jag valde din utbildning. Ser gärna fram emot att vidareutbilda mig hos dig.

Anna Carin Nordlund

Del 1: Jag är mycket nöjd med denna modul, vi har fått lära oss mycket nytt men det har ändå funnits tid för både repetition och övningar. Det har blivit långa dagar och jag är glad att jag har använt tiden fullt ut. Det är bra att vi fått all material så man kan koncentrera sig, titta och lyssna, allt är pedagogiskt upplagt. Jag kan inte komma på några förbättringar, jag längtar till nästa steg i juni!!

Del 2: Jag är mycket nöjd! Processen har på kort tid börjat sätta sig tack vara de teoretiska genomgångar, demonstrationer och egna övningar vi haft. Nu ser jag fram emot att ta emot alla övningsklienter i sommar.

Kristina Anderberg

Utbildningen har varit mycket intressant och givande, anser att upplägget med att komma igång med praktik ligger bra i förhållande till teorin. Bra tanke sätt där att alla kan lära sig i egen takt och inget är fel, samtidigt som självförtroendet byggs upp. Väldigt inspirerande utbildning. Bra upplägg, pedagogiskt, tack!

Del 3: När jag gick på min känsla av att jag ville utbilda mig och råkade hamna på en hemsida om hypnoterapi visste jag inte riktigt vad det var och vad det innebar. Idag är jag otroligt tacksam för att jag följde min känsla. Denna utbildning har gett mig ett fantastiskt verktyg att arbeta med människor på så många olika sätt. För det är värdefullt för alla människor att göra denna terapi. Mina insikter har växt väldigt mycket och framför allt har jag insett att varje person oberoende av hur ens liv ser ut eller vad man har varit med om så är detta det bästa verktyg som finns. Tack Jack för den absolut bästa utbildning och för att du delar med dig av allt och för ut det i världen. TACK!

 

Charlotte Ingvarsson

Del 1: Tycker att steg ett har varit otroligt lärorikt och fått mycket att träna på nu samt ett flöde i det hela. All träning vi gjort har gett väldigt mycket. Uppskattat ditt otroliga engagemang och all tid du tar dig till att finnas för oss alla, ser fram emot del två. Tack för dessa fantastiska dagar, jag är helnöjd.

Del 2: Precis som förre omgången har det varit helt fantastiskt, är så otroligt nöjd med del två. Mycket information som är upplagt riktigt bra och väldigt bra med alla livesessioner. Sedan otroligt bra att ha möjligheten att träna mycket själv och att du tar dig mycket tid att gå runt och hjälpa till.

Del 3: Det har varit mycket intressant och mycket information som vanligt, jag har nog ännu mer fått upp ögonen för fler användningsområden. Denna del har känts lite tyngre kanske för att det är lite mindre praktik och mer fakta. Jag ser fram mot att åka hem och öva och praktisera ännu mer.

Deltagare

Del 3: Varit som de två första tillfällen, helt fantastiskt. Du är väldig pedagogisk i ditt lärande och finns för oss alla hela tiden. Bra med live sessioner vilket gör att man får en bra bild av terapiförloppet. Tycker att det är bra att du skickar oss ut på olika övningar som är tidsbestämda, även bra med filmade inslag som exempel. Du är bra på att lära ut och man har lätt för att första hur du menar genom att du ger olika exempel. Tack för dessa dagar och hoppas att du kommer att hålla fler utbildningar, exempelvis ofrivillig barnlöshet och förlossning, tack än en gång 🙂

Ulrika Svensk

Svårt att sätta ord på men jag är säker på att detta är den bästa investering jag gjort, aldrig upplevt något liknande och jag är förändrat till den jag vill vara. Härlig lärare och miljö så vad mer kan jag säga än hjärtligt tack!

Del 3: Svårt att beskriva i alla fall för mig, måste upplevas! En personlig utveckling som aldrig uppnått på någon annan utbildning (gått ett antal) och tillika med det fått lära sig dessa fantastiska verktyg. Dessa verktyg ger mig möjligheten att hjälpa andra människor på ett kraftfullt sätt, härlig, lättsam och trevlig lärare och så god mat förstås, att rekommendera.

Irene Holmquist

Del 3: Intensivt och spännande! Fördjupande information som bygger på de två tidigare delmoment. Mycket nytt, nya insikter omkring hur denna terapiform breddar arbetsfältet på ett sätt man inte tänkt på. Dynamiskt inlärning och interaktiv arbetssätt vilket gör att man snabbt får förståelsen av att detta är en fortskridande process som behöver praktiseras och övas in.

Ellis Janzon

Share This