Studera på distans eller på plats i Orsa eller i Osby?

 

Låt mig inleda med några frågor till dig!

Skulle du vilja hjälpa dina medmänniskor att åstadkomma värdefulla förändringar?
– Skulle du vilja arbeta med personliga konsultationer på din klinik såsom över nätet?
– Skulle du vilja lära dig hypnotisörens kraftfulla egenskapar, hypnotiska tekniker som är långt utöver det vanliga?
– Skulle du vilja lära dig denna hypnoterapeutiska emotionella process?
– Skulle du vilja lära dig ett unikt hypnoanalytiskt terapiförlopp?
– Skulle du vilja lära dig hur du riktar dina budskap och förslag med fokuserad mental kommunikation?
– Skulle du vilja lära dig hur du kan jobba med en klients anknytningsmodell på ett omedvetet såsom undermedvetet plan?
– Skulle du vilja gå en utbildning som samtidigt ger din en kraftfull egen personlig

För första gången i utbildningens historia kommer utbildningen nu att vara en hybridutbildning vilket innebär att du som väljer distansutbildningen som alternativ kommer att deltaga i den ordinarie utbildning fast över nätet. Detta innebär att du nu har möjlighet att närvara digitalt och ta del av utbildningen kraftfulla och fysiska moment. Min tekniska assistent ser till att du som väljer detta alternativ både ser och hör och inte minst kan kommunicera.

Denna utbildning är nu inne på sitt sjuttionde år och i flera år har efterfrågan på en distansutbildning av konceptet varit stor. Varje del motsvarar 150 timmar med undervisning, teori och praktik, sammanlagt 300 totalt. Att skapa en utbildning över nätet kräver en hel del för att innehållet på ett enkelt och bra sätt håller en hög pedagogisk kvalitet. Mitt mål har alltid varit att skapa ett kraftfullt koncept som ger insikter och förståelse för vad som krävs av en professionell hypnotisör. Det är faktiskt A och O, jag fick själv gå den långa vägen för att upptäcka vad det egentligen innebar att verka som professionell hypnotisör. Det finns flera viktiga egenskapar som är direkt avgörande för hur resultatet av ditt hypnoterapeutiska arbete kan komma att bli. å

Utbildningens innehåll är strukturerad på ett sådant sätt att du får de nödvändiga kunskaper för att bemöta dina klienter på din mottagning såsom interaktivt över nätet. Att erbjuda denna kraftfulla terapiform även över nätet kan öppna många dörrar och möjligheter för ditt företag, inte minst globalt om man så önskar.

Dessa tre olika certifieringsalternativ i dessa två utbildningsmoment är den mest kompletta och unika utbildningsvariant i min värld. När jag ser tillbaka på min egen utbildningsväg så ser jag precis allt det som jag själv hade behövt. Allt det jag själv saknade för att bli en kunnig hypnotisör, hypnoterapeut och inte minst viktigast av allt en dynamisk emotionell terapeut. Du hittar varje delmoments innehåll lite längre ned på denna sida.

Efter varje avslutad och godkänd utbildningsdel erhålls ett certifikat, i delmoment två erhåller du två. Det finns alltså två olika utbildningsdelar där du kan erhålla sammanlagt tre certifikat, men du får också en exklusiv amerikansk certifieringsmöjlighet genom National Guild Of Hypnotists.

 

Distansutbildning D.E.T

Jag har precis avslutat en distansutbildning ,maj-september,  till hypnotisör-hypnoterapeut och dynamisk emotionell terapeut. För mig var det en repetition i de två förstnämnda.

Den dynamisk emotionella biten blev den stora nya pusselbiten. Att kunna blottlägga på den nivån ger klienten avgörande insikter som målar om deras väg framåt.

Jack har verkligen lagt sin själ i att förmedla sina kunskaper. Fungerar det på distans? Absolut med Jack som mentor som ständigt finns där för coachning och stöd. Där har funnits allt material vi behövt, bara att lägga tid på att ta in allt.  Gruppen har suttit uppkopplade och haft arbetspass och gruppövningar. Genomtänkt struktur för varje kursdag och hemuppgifter mellan kurstillfällen. Fantastiskt att kunna delta var man än bor på klotet!

Om jag skulle sammanfatta så är det en gedigen utbildning och Jack är en helt fantastisk person som gör allt för att det ska gå vägen för sina elever.

Tveka inte att hoppa på utbildningen, fysiskt eller på distans. Du får fantastiska verktyg i ditt arbete hur som.

Varmt tack till Jack och alla deltagare i denna utbildning!

//Barbro Viklund

Barbro Viklund

Certifierad Hypnotisör (hypnotiska tillstånd och fenomen)
– Certifierad Hypnoterapeut (hypnosterapi)
– Certifierad Dynamisk Emotionell Terapeut (dynamisk emotionell terapi)
– Certifierad internationellt genom National Guild Of Hypnotist (Frivillig)

På Jacks hemsida hittade jag mina tankar från det att jag gått utbildningen till hypnoterapeut innan. Ja, den är fantastiskt utvecklande, kan jag fortfarande konstatera efter att jag nu repeterat kursen. Denna gången blev det online, vilket fungerade alldeles utmärkt. På sitt empatiska sätt och med stor kunskap förmedlades kursen på ett pedagogiskt sätt. Kursen går verkligen på djupet och deltagare får otroligt verksamma verktyg med sig. Jag kan också rekommendera att repetera kursen om tillfälle ges. Man hittar nya detaljer att ta med sig.
Så, tack igen Jack !
Barbro

Först och främst vill jag tacka Jack för en underbar första del i vägen till att bli en emotionell dynamisk terapeut. Denna första del där vi blivit certifierade hypnotisörer har varit väldigt lärorik och bra. Jag har sedan tidigare lite erfarenhet av hypnos men redan vid denna del så har man tagit ytterligare flera steg. Undervisningen på distans har fungerat enligt mig väldigt effektivt och man har haft mycket tid att öva på egen hand. Nu är det bara att ta nästa steg och börja implementera detta i sin nuvarande praktik, detta ser jag fram emot och är väldigt inspirerad efter dessa 4 dagar och ser redan fram emot nästa del i Juli.
Marcus Englund

Om man vill hitta sin fulla potential och få dom bästa verktygen att hjälpa sig själv och andra, ska man definitivt gå utbildningen hos Jack. Hans bok Dynamisk Emetionel Terapi är en bok som innehåller alla verktyg du behöver. Tveka inte om du vill nå nya höjder

Anneli Nilsson

Tack Jack för fyra fantastiska dagar! Just nu känns huvudet rätt fullt 🙂 Jag har gått två andra utbildningar tidigare, men din utbildning går betydligt mer på djupet. Jag valde mellan två olika utbildningar, Karin Tyden rekommenderade din, en mycket bra rekommendation!

Grymt spännande utbildning som verkligen går på djupet. det bästa sättet att förstå vad vi gått igenom är att öva, öva och öva, helt klart. Tack för den här gången, vi ses snart igen! Allt gott/ Anna

Anna Klingbjer

Hypnotisör: Att arbeta som hypnotisör är fantastiskt, det är ett spännande och inspirerande jobb. Att hjälpa sina medmänniskor med dessa fantastiska verktyg är få förunnat. Det är kunskaper som har sina rötter långt tillbaka i det förflutna och många av dessa har glömts bort i vårt moderna och terapeutiska samhälle.

Många utbildningsinstanser lär inte ut dessa viktiga hypnotiska inslag, men här lär du dig dessa grundläggande verktyg del för del. När du väl har lärt dig vad dessa hypnotiska egenskapar och möjligheter innebär så är jag säker på att du inser hur dessa kraftfulla kunskapar också kan appliceras, inte minst i din övriga verksamhet.

Erfarenhet genom dina olika möten med klienter ger dig värme i dina kläder och du skapar din egen personliga framtoning och styrka. Det skall sägas att detta är lika mycket en personlig utveckling, för du är helt enkelt inte samma person när du tagit dig genom dessa tre utbildningsdelar, vilket du förmodligen redan läst i referenserna från tidigare deltagare. 

Hypnoterapeut: När du väl har dessa viktiga verktyg från utbildningens första del så är det dags för den hypnoterapeutiska delen av denna process. Med dessa hypnoterapeutiska redskap kan du erbjuda dina klienter ett långt kraftfullare sätt att förändra vanor, beteenden genom att komma åt emotionella låsningar och därmed ersätta dessa mot något som är mycket mer värdefullt.

Dessa hypnoterapeutiska tekniker gör att du kan hjälpa dina klienter att öppna upp för bortträngda blockeringar och hitta roten till en problematik. Det kräver dock att du lärt dig att öppna upp för din klients mottaglighet, vilket är en prioritet i detta koncept. Att arbeta på ett emotionellt plan är sannolikt det kraftfullaste sätt att skapa varaktiga förändringar, det är också här belöningen ligger, för som terapeut så finns det inget bättre än att observera en klients emotionella framsteg.

Dynamisk Emotionell Terapeut: Den Dynamisk Emotionella Terapi är ett utvecklat koncept för att samla hela konceptet till en kraftfull helhet. Den har sitt fokus på en omedveten och emotionell anknytningsmodell. Vi är formade utifrån de förutsättningar av omvårdnad som våra föräldrar kunde ge oss, mycket beroende på deras egen uppväxt.

Det finns bra som mindre bra delar som vi alla fått med oss samt att där också kan finnas delar som vi absolut hade velat vara utan. Traditionell form av hypnoterapi lägger sin tyngd på det undermedvetna, men här ligger styrkan i det omedvetna. När jag upptäckte kraften i denna djupa anknytningsprocess blev jag häpen över det informativa och inte minst det emotionella material som kunde dyka upp från ingenstans, vilket fick mig att utveckla denna form.

Häri ligger snart mer än 25 års erfarenhet bakom, med tusentals terapiförlopp samt hundratals dokumenterade sessioner. Formen är speciell och unik på många sätt och kräver en kunskap som du endast kan få här. För mig har denna form varit den biten som fattats och som nu kraftfullt slutar cirkeln.

Share This