Studera på distans eller på plats i Stockholm eller Mora?

 

Låt mig inleda med några frågor till dig!

Skulle du vilja hjälpa dina medmänniskor att åstadkomma värdefulla förändringar?
– Skulle du vilja arbeta med personliga konsultationer på din klinik såsom över nätet?
– Skulle du vilja lära dig kraftfulla hypnotiska tekniker som är långt utöver det vanliga?
– Skulle du vilja lära dig denna hypnoterapeutiska emotionella process?
– Skulle du vilja lära dig ett unikt hypnoanalytiskt terapiförlopp?
– Skulle du vilja lära dig hur du riktar dina budskap och förslag med fokuserad mental kommunikation?
– Skulle du vilja lära dig hur du kan jobba med en klients anknytningsmodell på ett omedvetet såsom undermedvetet plan?
– Skulle du vilja gå en utbildning som samtidigt ger din en kraftfull egen personlig

För första gången i utbildningens historia kommer utbildningen nu att vara en hybridutbildning vilket innebär att du som väljer distansutbildningen som alternativ kommer att deltaga i den ordinarie utbildning fast över nätet. Detta innebär att du nu har möjlighet att närvara digitalt och ta del av utbildningen kraftfulla och fysiska moment. Min tekniska assistent ser till att du som väljer detta alternativ både ser och hör och inte minst kan kommunicera.

Denna utbildning är nu inne på sitt fjortonde år och i flera år har efterfrågan på en distansutbildning av konceptet varit stor. Varje del motsvarar 100 timmar med undervisning och praktik, sammanlagt 300 totalt. Att skapa en utbildning över nätet kräver en hel del för att innehållet på ett enkelt och bra sätt håller en hög pedagogisk kvalitet. Mitt mål har alltid varit att skapa ett kraftfullt koncept som ger insikter och förståelse för vad som krävs av en professionell hypnotisör. Det är faktiskt A och O, jag fick själv gå den långa vägen för att upptäcka vad det egentligen innebar att verka som professionell hypnotisör. Det finns flera viktiga egenskapar som är direkt avgörande för hur resultatet av ditt hypnoterapeutiska arbete kan komma att bli. å

Utbildningens innehåll är strukturerad på ett sådant sätt att du får de nödvändiga kunskaper för att bemöta dina klienter på din mottagning såsom interaktivt över nätet. Att erbjuda denna kraftfulla terapiform även över nätet kan öppna många dörrar och möjligheter för ditt företag, inte minst globalt om man så önskar.

Dessa tre olika certifieringsalternativ är den mest kompletta och unika utbildningsvariant i min värld. När jag ser tillbaka på min egen utbildningsväg så ser jag precis allt det som jag själv hade behövt. Allt det jag själv saknade för att bli en kunnig hypnotisör, hypnoterapeut och inte minst viktigast av allt en dynamisk emotionell terapeut. Du hittar varje delmoments innehåll lite längre ned på denna sida.

Efter varje avslutad och godkänd utbildningsdel erhålls ett certifikat. Det finns  alltså tre olika utbildningsdelar där du kan erhålla ett certifikat, men du får också en exklusiv amerikansk certifieringsmöjlighet genom National Guild Of Hypnotists.

 

Distansutbildning D.E.T

Jag har precis avslutat en distansutbildning ,maj-september,  till hypnotisör-hypnoterapeut och dynamisk emotionell terapeut. För mig var det en repetition i de två förstnämnda.

Den dynamisk emotionella biten blev den stora nya pusselbiten. Att kunna blottlägga på den nivån ger klienten avgörande insikter som målar om deras väg framåt.

Jack har verkligen lagt sin själ i att förmedla sina kunskaper. Fungerar det på distans? Absolut med Jack som mentor som ständigt finns där för coachning och stöd. Där har funnits allt material vi behövt, bara att lägga tid på att ta in allt.  Gruppen har suttit uppkopplade och haft arbetspass och gruppövningar. Genomtänkt struktur för varje kursdag och hemuppgifter mellan kurstillfällen. Fantastiskt att kunna delta var man än bor på klotet!

Om jag skulle sammanfatta så är det en gedigen utbildning och Jack är en helt fantastisk person som gör allt för att det ska gå vägen för sina elever.

Tveka inte att hoppa på utbildningen, fysiskt eller på distans. Du får fantastiska verktyg i ditt arbete hur som.

Varmt tack till Jack och alla deltagare i denna utbildning!

//Barbro Viklund

Barbro Viklund

– Certifierad Hypnotisör (hypnotiska tillstånd och fenomen)
– Certifierad Hypnoterapeut (hypnosterapi)
– Certifierad Dynamisk Emotionell Terapeut (dynamisk emotionell terapi)
– Certifierad internationellt genom National Guild Of Hypnotist (Frivillig)

Utbildningens upplägg:

Vissa delar kommer vi att göra över nätet (webbinar) tillsammans med övriga deltagare. I många av momenten kommer du att få tillgång till videolektioner som ger bra pedagogiskt stöd på din utbildningsväg. Det är ett tidsmässigt bra och effektivt sätt att studera i egen takt. Du får också material med kursens olika delmoment så att du även kan följa utbildningsprocessen i skriftlig form.

Exempelvis i schemat nedan så ser du endast överskriften ”Hypnotisörens verktyg” i olika delar. I pärmen finns innehållet i dessa delar i pedagogisk form. Dessa varierande delar innehåller inslag som bygger på varandra. I alla dessa steg lär du dig all viktig och relevant kunskap och vi utvecklar de egenskapar som kommer att forma dig till en adekvat hypnotisör.

På Jacks hemsida hittade jag mina tankar från det att jag gått utbildningen till hypnoterapeut innan. Ja, den är fantastiskt utvecklande, kan jag fortfarande konstatera efter att jag nu repeterat kursen. Denna gången blev det online, vilket fungerade alldeles utmärkt. På sitt empatiska sätt och med stor kunskap förmedlades kursen på ett pedagogiskt sätt. Kursen går verkligen på djupet och deltagare får otroligt verksamma verktyg med sig. Jag kan också rekommendera att repetera kursen om tillfälle ges. Man hittar nya detaljer att ta med sig.
Så, tack igen Jack !
Barbro

Först och främst vill jag tacka Jack för en underbar första del i vägen till att bli en emotionell dynamisk terapeut. Denna första del där vi blivit certifierade hypnotisörer har varit väldigt lärorik och bra. Jag har sedan tidigare lite erfarenhet av hypnos men redan vid denna del så har man tagit ytterligare flera steg. Undervisningen på distans har fungerat enligt mig väldigt effektivt och man har haft mycket tid att öva på egen hand. Nu är det bara att ta nästa steg och börja implementera detta i sin nuvarande praktik, detta ser jag fram emot och är väldigt inspirerad efter dessa 4 dagar och ser redan fram emot nästa del i Juli.
Marcus Englund

Om man vill hitta sin fulla potential och få dom bästa verktygen att hjälpa sig själv och andra, ska man definitivt gå utbildningen hos Jack. Hans bok Dynamisk Emetionel Terapi är en bok som innehåller alla verktyg du behöver. Tveka inte om du vill nå nya höjder

Anneli Nilsson

Tack Jack för fyra fantastiska dagar! Just nu känns huvudet rätt fullt 🙂 Jag har gått två andra utbildningar tidigare, men din utbildning går betydligt mer på djupet. Jag valde mellan två olika utbildningar, Karin Tyden rekommenderade din, en mycket bra rekommendation!

Grymt spännande utbildning som verkligen går på djupet. det bästa sättet att förstå vad vi gått igenom är att öva, öva och öva, helt klart. Tack för den här gången, vi ses snart igen! Allt gott/ Anna

Anna Klingbjer

Hypnotisör: Att arbeta som hypnotisör är fantastiskt, det är ett spännande och inspirerande jobb. Att hjälpa sina medmänniskor med dessa fantastiska verktyg är få förunnat. Det är kunskaper som har sina rötter långt tillbaka i det förflutna och många av dessa har glömts bort i vårt moderna och terapeutiska samhälle.

Många utbildningsinstanser lär inte ut dessa viktiga hypnotiska inslag, men här lär du dig dessa grundläggande verktyg del för del. När du väl har lärt dig vad dessa hypnotiska egenskapar och möjligheter innebär så är jag säker på att du inser hur dessa kraftfulla kunskapar också kan appliceras, inte minst i din övriga verksamhet.

Erfarenhet genom dina olika möten med klienter ger dig värme i dina kläder och du skapar din egen personliga framtoning och styrka. Det skall sägas att detta är lika mycket en personlig utveckling, för du är helt enkelt inte samma person när du tagit dig genom dessa tre utbildningsdelar, vilket du förmodligen redan läst i referenserna från tidigare deltagare. 

09.00 – 09.30
Välkommen

09.30 – 10.00

Utbildningens struktur

10.00 – 10.45
Hur man blir en kompetent och kunnig hypnotisör

10.00 – 10.45
Paus

11.00 – 12.00
Hypnotisörens verktyg del 1

12.00 – 13.00
Lunch

13.00 – 14.30
Hypnotisörens verktyg del 2

14.30 – 17.00
Praktiska demonstrationer och övningar 

 

09.00 – 09.30
Frågor och svar!

09.30 – 10.45

Hypnotisörens verktyg del 3

10.00 – 10.45
Paus

11.00 – 12.00
Hypnotisörens verktyg del 4

12.00 – 13.00
Lunch

13.00 – 14.30
Hypnotisörens verktyg del 5

14.30 – 17.00
Praktiska demonstrationer och övningar 

09.00 – 09.30
Frågor och svar!

09.30 – 10.45

Hypnotisörens verktyg del 6

10.45 – 11.00
Paus

11.00 – 12.00
Hypnotisörens verktyg del 7

12.00 – 13.00
Lunch

13.00 – 14.30
Hypnotisörens verktyg del 8

14.30 – 17.00
Praktiska demonstrationer och övningar 

09.00 – 09.30
Frågor och svar!

09.30 – 10.45

Hypnotisörens verktyg del 6

10.45 – 11.00
Paus

11.00 – 12.00
Hypnotisörens verktyg del 7

12.00 – 13.00
Lunch

13.00 – 14.30
Hypnotisörens verktyg del 8

14.30 – 17.00
Praktiska demonstrationer och övningar 

09.00 – 09.30
Frågor och svar!

09.30 – 10.45

Hypnotisörens verktyg del 9

10.45 – 11.00
Paus

11.00 – 12.00
Hypnotisörens verktyg del 10

12.00 – 13.00
Lunch

13.00 – 14.30
Hypnotisörens verktyg del 11

15.00 – 16.00
Uppgifter, certifiering och avslutning av delmoment 1

Hypnoterapeut: När du väl har dessa viktiga verktyg från utbildningens första del så är det dags för den hypnoterapeutiska delen av denna process. Med dessa hypnoterapeutiska redskap kan du erbjuda dina klienter ett långt kraftfullare sätt att förändra vanor, beteenden genom att komma åt emotionella låsningar och därmed ersätta dessa mot något som är mycket mer värdefullt.

Dessa hypnoterapeutiska tekniker gör att du kan hjälpa dina klienter att öppna upp för bortträngda blockeringar och hitta roten till en problematik. Det kräver dock att du lärt dig att öppna upp för din klients mottaglighet, vilket är en prioritet i detta koncept. Att arbeta på ett emotionellt plan är sannolikt det kraftfullaste sätt att skapa varaktiga förändringar, det är också här belöningen ligger, för som terapeut så finns det inget bättre än att observera en klients emotionella framsteg.

09.00 – 09.30
Välkommen

09.30 – 10.00

Utbildningens struktur 

10.00 – 10.45
Hur man blir en kompetent och kunnig Hypnoterapeut? 

10.00 – 10.45
Paus

11.00 – 12.00
Hypnoterapeutens verktyg del 1 

12.00 – 13.00
Lunch

13.00 – 14.30
Hypnoterapeutens verktyg del 2

14.30 – 17.00
Praktiska demonstrationer och övningar 

09.00 – 09.30
Frågor och svar! 

09.30 – 10.45

Hypnoterapeutens verktyg del 3 

10.00 – 10.45
Paus

11.00 – 12.00
Hypnoterapeutens verktyg del 4 

12.00 – 13.00
Lunch

13.00 – 14.30
Hypnoterapeutens verktyg del 5 

14.30 – 17.00
Praktiska demonstrationer, livesession och övningar 

09.00 – 09.30
Frågor och svar!

09.30 – 10.45

Hypnoterapeutens verktyg del 6

10.45 – 11.00
Paus

11.00 – 12.00
Hypnoterapeutens verktyg del 7

12.00 – 13.00
Lunch

13.00 – 14.30
Hypnoterapeutens verktyg del 8

14.30 – 17.00
Praktiska demonstrationer, livesession och övningar

09.00 – 09.30
Frågor och svar! 

09.30 – 10.45

Hypnoterapeutens verktyg del 6

10.45 – 11.00
Paus

11.00 – 12.00
Hypnoterapeutens verktyg del 7 

12.00 – 13.00
Lunch

13.00 – 14.30
Hypnoterapeutens verktyg del 8 

14.30 – 17.00
Praktiska demonstrationer, livesession och övningar 

09.00 – 09.30
Frågor och svar! 

09.30 – 10.45

Hypnoterapeutens verktyg del 9

10.45 – 11.00
Paus

11.00 – 12.00
Hypnoterapeutens verktyg del 10

12.00 – 13.00
Lunch

13.00 – 14.30
Hypnoterapeutens del 11 

15.00 – 16.00
Uppgifter, certifiering och avslutning av delmoment 2

Dynamisk Emotionell Terapeut: Den Dynamisk Emotionella Terapi modellen har sitt fokus på en omedveten och emotionell anknytningsmodell. Vi är formade utifrån de förutsättningar av omvårdnad som våra föräldrar kunde ge oss, mycket beroende på deras egen uppväxt.

Det finns bra som mindre bra delar som vi alla fått med oss samt att där också kan finnas delar som vi absolut hade velat vara utan. Traditionell form av hypnoterapi lägger sin tyngd på det undermedvetna, men här ligger styrkan i det omedvetna. När jag upptäckte kraften i denna djupa anknytningsprocess blev jag häpen över det informativa och inte minst det emotionella material som kunde dyka upp från ingenstans, vilket fick mig att utveckla denna form.

Häri ligger mer än 20 års erfarenhet bakom, med tusentals terapiförlopp samt hundratals dokumenterade sessioner. Formen är speciell och unik på många sätt och kräver en kunskap som du endast kan få här. För mig har denna form varit den biten som fattats och som nu kraftfullt slutar cirkeln.

09.00 – 09.30 – Välkommen

09.30 – 10.00 

– Förslagsbaserad terapi, regress to cause eller dynamisk emotionell terapi?

10.00 – 10.45

– Anknytningsterorin på ett medvetet, undermedvetet såsom omedvetet plan.

10.00 – 10.45 – Paus 

11.00 – 12.00 – D.E – Terapeutens verktyg del 1. 

– Förslagsbaserad terapi, regress to cause

eller dynamisk emotionell terapi?

– Placebo / Nocebo på ett undermedvetet såsom omedvetet plan.

– Vad är Dynamisk Emotionell Terapi?

12.00 – 13.00 – Lunch 

13.00 – 14.30 – D.E – Terapeutens verktyg del 2.

– Destruktiv stress på ett undermedvetet såsom omedvetet plan

– Trauma

– Anknytningsterorin på ett medvetet, undermedvetet

såsom omedvetet plan.

14.30 – 14.45 – Paus

14.45 – 17.00 – D.E – Terapeutens verktyg del 3.

– Delpersonligheter från ett hypnoterapeutisk perspektiv

– Konsekvenser av en dysfuktionell anknytningsmodell

– Inledning av den dynamiska och emotionella modellen fas 1. (D.E.T)

09.00 – 09.30 – Frågor och svar!

09.30 – 11.00 – D.E – Terapeutens verktyg del 4 

– Grupparbete med fas 1 av den dynamiska och emotionella modellen.

– Fas 2 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

– Sjukdomar och hälsa sett ur ett emotionellt perspektiv?

11.00 – 11.15 – Paus

11.15 – 12.00 – D.E – Terapeutens verktyg del 5 

– Fas 3 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

12.00 – 13.00 – Lunch

13.00 – 14.30 – D.E – Terapeutens verktyg del 6 

– Fas 4 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

– Fas 5 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

14.30 – 14.45 – Paus

14.45 – 17.00 – Live session i klassrummet

09.00 – 09.30 – Frågor och svar!

09.30 – 10.45 – D.E – Terapeutens verktyg del 7

– Videodokumentation – Hur det emotionella kan påverka hälsan!

– Fas 7 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

– Fas 8 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

– Fas 9 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

10.45 – 11.00 – Paus

11.00 – 12.00 – D.E – Terapeutens verktyg del 8

– Fas 10 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

– Fas 11 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

12.00 – 13.00 – Lunch

13.00 – 14.30 – D.E – Terapeutens verktyg del 9

– Så skapas känslor!

– Fas 12 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

14.30 – 14.45 – Paus

14.45 – 17.00 – D.E – Terapeutens verktyg del 10

– Grupparbete

– Redovisning av grupparbetet

Live session i klassrummet

09.00 – 09.30 – Frågor och svar!

09.30 – 10.45 – D.E – Terapeutens verktyg del 11

– Fas 13 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

– Fas 14 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

– Fas 15 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

10.45 – 11.00 – Paus

11.00 – 12.00 – D.E – Terapeutens verktyg del 12

– Fas 16 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

– Grupparbete med fas 16

12.00 – 13.00 – Lunch

13.00 – 14.30 – D.E – Terapeutens verktyg del 13

– Redovisning av arbetet med fas 16

– Fas 17 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

14.30 – 14.45 – Paus

14.45 – Live session 3

09.00 – 09.30 – Frågor och svar!

09.30 – 10.45 – D.E – Terapeutens verktyg del 14

– Spontan existensiell form av terapi i D.E.T modellen

– Fas 18 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

– Fas 19 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

– Grupparbete med fas 19 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

10.45 – 11.00 – Paus

11.00 – 12.00 – D.E – Terapeutens verktyg del 15

– Redovisning av grupparbetet med fas 19 av den dynamiska och emotionella modellen (D.E.T)

12.00 – 13.00 – Lunch

13.00 – 14.30 – D.E – Terapeutens del 16

15.00 – 16.00 – Uppgifter, certifiering och avslutning

Share This