Jack Johansen

Instruktör inom dynamisk hypnos och hypnoterapi.

Värt att veta!

Mitt namn är Jack Johansen, instruktör, hypnotisör och hypnosterapeut inom modern hypnos och hypnoterapi. Jag har sedan 15 år drivit SAHH – Skandinavisk Akademin för Hypnotisörer och Hypnoterapeuter som erbjuder utbildningar inom hypnos och hypnosterapi. Certifierad instruktör genom OMNI/NGH/IACT. Jag har alltid haft ett intresse för människans personliga utveckling, behov och önskan om ett värdefullare liv. Alltid haft en ambition att hitta de effektivaste verktyg inom terapi.

Hittills har jag tagit mig igenom sju olika utbildningar i hypnoterapi med målet att stegvis utarbeta ett eget effektiv terapiförlopp. Anledningen till att jag då valde att utbilda mig i USA är att deras utbildningar ligger långt framme och fokuserar mer på symptomets orsak. Det var egentligen en dansk utbildning som då visade vägen mot de amerikanska utbildningsalternativ genom Gerald Kein, det var då det.  Med all den kunskapsinhämtning, erfarenhet och rutin jag har erövrad över tid har jag därmed skapat ett eget utbildningsmaterial som ständigt uppdateras. Min inställning är att ligga i framkant och up to date inom modern hypnoterapi. Det kommer alltid att vara mitt mål och drivkraft att ligga i linje med den senaste kunskap som föreligger inom modern hypnoterapi. Så konceptet som jag erbjuder dig är en kontenta av många års kunskaps inhämtning av det bästa från mina utbildningar, samt den viktiga erfarenhet genom mitt arbete med klienter. 

Välkommen med på denna resa!

Jack Johansen utbildningar.

– Gerald Kein/Omni Hypnosis Training Center USA

– Gerald Kein, Bob Brenner, Train The Trainer, Omni Hypnosis Training Center USA

– George Bien IACT Master Hypnosis Trainer USA

– Richart Harte, Train The Trainer, NGH USA

– Tom Silver, Distansutbildning USA

– Jacob Strachotta, SAH Danmark

– Rud Grandt, Regressionsterapi Danmark

– SSEAH Sverige

– Massa andra små kurser, inkl NLP och healing.

– Pedagog inom det gymnasiala utbildningssystem såsom folkhögskola.

 

Share This