Bli certifierad dynamisk emotionella terapeut!

Denna hypnosutbildning är den enda som kan erbjuda Dynamisk Emotionell Terapi!
Utbildningen är förmodligen den mest kompletta utbildning som finns idag. Detta beror sannolikt på att den är ett förlopp som innehåller tre kraftfulla och hypnoterapeutiska delar. Certifierad Hypnotisör – Certifierad Hypnoterapeut – DE – Terapeut.

Faktum är att all form av alternativ terapi bör innehålla hypnoterapeutiska egenskapar vilket är okänt för de flesta. Hypnos och hypnoterapeutisk kommunikation kommer att ge respektive terapiform ett reellt lyft, -och av den enkla anledning att denna verbala och riktade mentala kommunikation är så kraftfull.

Visste du att mitt utbildningskoncept är en konsekvens av min egen mer än 20 års erfarenhet inom hypnos, mental träning och terapi? I min värld saknar västvärlden en emotionell form av terapi, -och som kan hjälpa människor känslomässig nivå att komma i kontakt och fas med sitt inre.

Delmoment ett fokuserar på att lära ut det hypnotiska stadiet och hantverket omkring denna process. Utan detta viktiga grundelement faller resten av förloppet för man måste helt enkelt ha de hypnotiska egenskapar.

Förutsättningar som krävs för att kunna verka som en adekvat hypnotisör. Jag sticker ut hakan och påstår att de flesta utbildningar faktiskt inte har fokus på det som är mest elementärt.

Delmoment två fokuserar på den terapeutiska delen av terapin. Det är nu som dessa elementära egenskapar kommer in i ett hypnoterapeutiskt förlopp. All fokus riktas mot symptomets orsak genom regressionstekniker som R2C. På en undermedveten nivå skall vi med dessa tekniker blottlägga bortträngd material från det förflutna.

Delmoment tre riktas mot en djupare del av sinnet, vi skall koncentrera oss på den omedvetna sidan av människan. Anknytningsteorin kommer nu in i terapi på ett omedvetet såsom undermedvetet sätt. Denna tredje del bygger på konceptet Dynamisk Emotionell Terapi.

Share This