Klicka på bilden för att se fler bilder från hypnosutbildningen
Klicka på bilden för att se fler bilder från hypnosutbildningen
Klicka på bilden för att se fler bilder från hypnosutbildningen
Klicka på bilden för att se fler bilder från hypnosutbildningen
Klicka på bilden för att se fler bilder från hypnosutbildningen
Klicka på bilden för att se fler bilder från hypnosutbildningen
Klicka på bilden för att se fler bilder från hypnosutbildningen
Klicka på bilden för att se fler bilder från hypnosutbildningen
Jag är tacksam från hela mitt hjärta för allt jag lärt mig på denna utbildning, en sån otrolig rolig och lärorik resa. Utbildningen ger och uttrycker mycket information, mycket kärlek, mycket inspiration och passion. Jag har framför allt lärt mig att släppa min prestation och kan nu jobba mer från hjärtat. Jag vill dela min tacksamhet och så glad att jag hittat detta kraftfulla verktyg och som jag alltid kommer vara en del av min livsresa.
Nhung Bohman

Del 1: Utbildningen här hos Jack Johansen är helt rätt för mig just nu, då jag redan jobbar som hypnoterapeut så söker jag kontinuerligt efter mer kunskap för att bli bättre i mitt arbete. Redan nu efter utbildningens del 1 som handlar om hypnos har jag lärt mig mycket som jag inte förstått tidigare, exempelvis vad mental avslappning egentligen innebär. Nu är jag hungrig på att få träna på allt nytt jag lärt mig, ivrig att lära mig den teoretiska delen som kommer i utbildningens del 2. Jag kan varmt rekommendera Jack Johansens utbildning! Att få träffa  alla nya kurskamrater och dessutom bo på Bergakungen är en fantastisk bonus.

Del 2: Jag känner mig väldigt tacksamför att ha tagit del av denna utbildning. Som tidigare utbildat hypnoterapeut SSEAH så har jag haft vissa delar av dessa verktyg innan, men nu kan jag äntligen få ihop verktygen till en terapeutisk process som är kraftfull och äkta och som ger bestående resultat efter bara ett fåtal sessioner. Jag längtar nu efter att hjälpa mina klienter med mina nya kunskapar och förståelse. Vistelsen har varit en härlig helg med alla nya vänner och Tina´s mat på Bergakungen har varit utsökt som vanligt.

Magnus Hjerpe

Del 1: En fantastisk utbildning som gett mig verktyg att utveckla mig själv och därmed kunna förändra sig till den bästa versionen av sig själv. Jag är otroligt tacksam för att jag vågade att lita på min egen intuition att gå denna utbildning. Jack är otrolig professionell, erfaren och allt han gör gör han med hjärtat vilket verkligen känns och genomsyrar hela utbildningen. Allt känns väldigt tryggt samtidigt som man blir utmanad till att hela tiden att våga prova och förbättra. Det gör otroligt mycket för ens självkänsla och självförtroende. Att få så mycket hands on kunskap och övning ger en den bästa förutsättning för att bli en riktigt bra hypnoterapeut, jag är jättenöjd!
Emma Rehn

Så var den slut. Den går så fort, tiden. Känns kort men har ändå hunnit med att få så enormt många nya kunskaper, insikter, förståelse för mig själv och för andra. Viktiga lärdomar hur man med hypnoterapi kan bidra till att lösa så många problem, så många knutar, bringa så mycket klarhet, få så många nyttiga insikter, vända så många långa sorger till ödmjuka tacksamma glädjeämnen. Ingen annanstans finns en bättre, effektivare metod mig veterligt. Precis detta jag sökt så länge som den kunskap som verkligen kan hjälpa människor på djupet. På riktigt, för alltid.

Jag känner mig djupt tacksam för den här utbildningen. Den har gjort mig till en bättre människa. Till både min egen och andras glädje. Jag har redan fått förmånen att hjälpa ett antal klienter med enastående bra resultat. Det är så man vill att det ska vara. Nu vill jag hjälpa så många människor som möjligt till lugnare, gladare liv. Bättre självförtroende, livskraft för sig själv och sin familj, vänner, arbetskamrater. Jag kan varmt rekommendera Jacks utbildning. Dels för utbildningens upplägg men även för hans ödmjuka, lugna, varma alltigenom behagliga person. Han är One of a kind! Åsa Palm, Gävle i april 2016

Åsa Palm

Del 1: Jag var redan från början väldigt förväntansfull och otroligt glad att jag hittat denna utbildning. Alla mina förväntningar är infriade och jag är tacksam för att jag tog möjligheten att utvecklas själv såväl som att skapa en ny yrkesbana. Jack är otroligt ödmjuk och jag känner stor tillit till hans kunskap. Ser verkligen fram emot resterande delar. Jag ser denna utbildning som otroligt seriöst uppbyggd och jag kommer absolut att rekommendera den vidare. Jag känner nu stolthet över att jag har lärt mig detta fantastiska redskap, bra boende och ett fantastiskt gäng!!!
Lina Carlström

En väldigt kompetent, god och varmhjärtat lärare Jack som med en enorm humor leverera med klarhet och tydlighet vad hypnos och hypnoterapi är. För min del som är tekniker till yrket så får jag till mig denna information och kunskap på ett mycket pedagogiskt och tydligt sätt. Jack värnar om det mänskliga värdet med en utstrålning som väldigt få kan och det innebär för oss att lärandet sker på ett naturligt sätt utan mentala hinder. Jack är otroligt bra på att hitta och beskriva de problem som kan uppstå i praktiserandet och som vi kan stöta på och hur vi löser dem. Tack Jack för att du ger av dig själv, det går in i mitt hjärta och mitt undermedvetna.

Den enormt goda atmosfären och behagliga värma som skapas i gruppen med ledning av Jack gör att individer öppnar upp sina innersta hjärta, är modiga och kärleksfulla i dessa live sessioner. Vi andra får observera dessa processer vilket bli en inlärning som ger helhet som jag inte tidigare varit med om. Jag har under dessa dagar sett personer växa i sin innersta potential och med en otrolig energi. Jag kan garantera att dessa verktyg är de mest kraftfulla jag sett med avsikt att skapa förändring i vårt innersta. Jag vill tacka Jack som ger oss denna möjlighet att växa som människor, TACK Jack!!

Del 3: En otrolig resa, jag har utvecklats helt enormt som person, jag har gjort en personlig resa som jag inte trott var möjlig. Har fått enorma insikter om människan såsom mig själv. Den person som gjort detta möjligt är Jack Johansen, jag kan inte tänka mig att det finns någon likvärdig utbildning med en lärare som Jack Johansen, det kan jag skriva under på. Jack är en enormt god människa som får sin omgivning att växa vilket ger insikter om ens personlighet. denna utbildning är absolut det bästa som hänt mig, tack Jack från hela mitt hjärta!

Janne Mujunen

Del 1 har gett mig mycket av det som jag länge har velat prova på. Ser nu fram emot att använder det jag lärt mig och det har samtidigt gett mig än mer smak för att lära mig mer om hypnos. Samtidigt har det väckt tankar omkring vad man som människa kan bli kapabel till för det finns ingen botten eller topp på människans kapacitet.

Del 2: Har lett mig precis i den riktning jag önskade, ju mer som allt presenterades och sedan föll på plats ju mer övertygad blev om att vi människor är mycket mer än vi tror. Jag upplever att du Jack har sett ditt material utifrån och har alltid svar på våra frågor. Du vet vad du gör, fortsätt med det för du gör det fantastiskt bra!

Del 3: Tufft men spännande, ser fram emot att få utöva allt jag lärt mig. Det har varit väldigt utvecklande för mig som person och jag går här ifrån med ny energi, det har varit en väl värd investering.

Christoffer Hansson

Del 1: En väldigt bra utbildning, bra upplägg. Du Jack har varit en väldigt bra ledare som tar dig tid att lyssna och demonstera. Jag är väldigt nöjd och ser fram emot nästa del.

Del 2: Det finns inte så mycket att säga mer än att du är toppen Jack, bra upplägg, bra förklaringar osv. TACK! för allt Jack, Ta hand om dig till vi ses nästa gång 🙂

Del 3: Utbildningen har gått fort och den har varit väldigt bra för mig personligen, tack Jack för allt du hjälpt mig med. Du har en fantastisk gåva och du gör ett fantastiskt arbete, du tror på människan. Man känner sig trygg med dig och man får känslan av att allt kommer att gå bra i utbildningen. Tack Jack varma kramar Jennie 🙂

Jennie Andersson

Del 1: Fantastiskt Jack! Du lyssnar på oss, hjälper oss på ett underbart sätt. Du sprider en trygg känsla vilket får oss att tro på oss själva, längtar redan till del två.

Del 2: Fantastiskt, kraftfullt och helt underbart, förstår nu varför man kan få sånna fantastiska resultat! Vill du utvecklas själv och få redskap att hjälpa andra så är detta en fantastisk utbildning, Jack är helt fantastisk som alltid. Nu gäller det bara att öva, öva och öva, längtar till del 3 🙂

Del 3: Alla tre delar har varit underbara, mycket skratt och mycket lärorikt. Kul att följa allas utveckling och kan se att alla har blivit mycket tryggare i sig själva. Jag rekommenderar denna utbildning till vems som helst som vill utveckla sig själv och hjälpa andra människor. Stort tack Jack 🙂

Martin Ottosson

Del 1: För mig har dessa dagar betytt att det dykt upp en massa minnen inom mig, vilket har gjort det möjligt att redan under denna delen reflektera över saker som jag behöver arbeta med. Du är bra på att hålla ihop hela gruppen Jack, det är bra struktur, ett bra upplägg som man kanske inte ser direkt från början, fyra dagar på denna del är perfekt, underbar miljö att vara i, att du är professionell på det sätt du är, det skapar förtroende och ger oss självförtroende.

Del 2: Första dagen på utbildningsdel två där ramlade polletterna på plats: Det är mycket att ta in men inte för mycket, det finns tid för reflektion, samtal och övning. Allt hänger ihop och följer en röd tråd genom hela utbildningen, ett väldigt bra upplägg.

Del 3: Det har varit en fantastisk utbildning, bra upplägg med tiden mellan utbildningens 3 delar. En stor förståelse för hur hjärnan fungerar och vad det är som händer. Mycket information omkring att verka professionell, en bred utbildning som inte stänger ute andra utbildningar utan förklarar skillnader utan att döma. Möjligheten att nu kunna starta en egen verksamhet med bred kunskap, stöd och stöttning. Jag känner mig redo att gå ut och arbeta efter denna utbildning, har de rätta verktygen. Förstår vikten av hur jag skall arbeta och vad som gäller ute i verkligheten är ett fantastiskt verktyg som jag fått med mig. Ett fantastiskt boende i en fantastisk miljö. Har redan rekommenderat denna utbildning till flera andra

Catrin Eriksson

Del 1: Jag kommer att sätta mig på tåget fylld av så många nya tankar, insikter och tillika fylld av värme. Härliga kurskamarater och härlig kursmiljö. Jack jag litar fullständigt på att du vet ur vi skall ta oss vidare på denna resa, du är superpedagogisk, så nu ser jag fram emot nästa träff.

Del 2: Förre gången satte vi fyr på startraketten och nu har vi kunnat släppa det för att resa vidare, vilken resa! Så mycket omtumlande erfarenheter. Där står du Jack, trygg ibland oss och där du återigen förmedlar stor kunskap och delar med dig av dina erfarenheter. Det är så mycket som skall falla på plats, men det kommer det att göra. Den terapiform vi lär oss här känns proffsig och jag är stolt och jätte nöjd att jag börjat på denna utbildning. Vet att tiden går fort men vi ses snart igen alla glada och goa människor i gruppen.

Del 3: Den här utbildningen har varit en enorm resa utöver alla förväntningar, efter del 3 har många bitar fallit på plats och jag känner mig redo att använda kunskapen. Tack till Jack som gjort det möjligt och tack till alla goa kompisar. Jag kan av hela mitt hjärta rekommendera denna utbildning.

Barbro Viklund

Jag är mycket nöjd med det jag varit med om hittills, har upplevt mycket mer än vad jag trodde vi skulle hinna med på dessa fyra dagar, ser fram emot fortsättningen. Fantastiskt vad vi har lärt oss på fyra dagar. En professionell lärare, som uppmärksammat och peppat oss att prestera på ett lättsamt sätt.
Anita Ohlsson

Jack är en fantastisk lärare, bra upplägg på de olika moment på utbildningen. Jack´s föreläsningsstil med demonstrationer skapade mycket bra stämning och tillit i klassen. Mycket bra med tid till de praktiska övningarna.
Katarina Norén

Del 1: Högsta poäng i alla avseende, mycket intressant och lärorikt innehåll. Pedagogiskt upplägg, fantastiskt med övningarna, ett effektivt sätt att lära vilket stärker självförtroendet. Jag tycker om att utbildningen är i tre delar så varje del blir lagom intensiv samt att det finns tid mellan delarna för träning och inlärning. Roligt att få bo på samma anläggning och att kunna få öva på på olika människor med olika personligheter. Jack du är en fantastisk, pedagogisk och kunnig lärare som inspirera, engagerar och sprider värme.

Del 2 tar utbildningen till en helt ny nivå, vi har lärt oss att utföra terapi och det har gett fantastiska resultat och inspiration. Sessioner i klassrummet utförd av Jack är väldigt uppskattat och värdefullt, ovärderligt! Redan nu känner jag mig redo att genomföra terapi och det ger verkligen vingar. teoridelen är mycket genomtänkt och ger en mycket bred kunskapsbank. Jag uppskattar att vi får gott om tid att praktisera med varandra vilket stärker självförtroendet än mer. Tack för en underbar utbildning!

Ivona Olofsson

Del 1 Det har varit en häftig resa, en berg och dalbana faktiskt och nu avslutar jag del 1 med entusiasmen på topp. Mycket bra med teori, praktik och övningar som varvas in. Du är väldigt entusiasmerande Jack och väldig generöst delar du med dig av din kunskap.

Del 2 Redan efter del 1 startade många processer inom mig. Under dessa dagar har många bitar fallit på plats, fantastiska dagar med många starka känslor, så värdefullt, TACK Jack. Jag trodde att jag kom hit för att bli hypnoterapeut och det kommer jag att bli. Men den största resan är den i mitt eget inre, min egen utveckling, fantastiskt!!!

Del 3 Utbildningen har verkligen varit en resa i personlig utveckling. Det har varit utmanande, utvecklande, ganska läskigt ibland, men framför allt har det puschat mig att ta nya steg. Så mycket kunskap där teori och praktik har varvats på ett väldigt bra sätt. Det känns lite vemodigt att gå här de sista minuterna innan kursslut, men framför allt känner jag glädje och lust att gå ut i världen med alla kunskapar jag fått med mig. Utbildningen har gett mig så otroligt mycket, Tack Jack.

Lotta Briné

Jack, Du är fantastisk!

Jag hade svårt att välja hypnosutbildning så jag ringde en kvinna som gått Din utbildning men även SSEAH och hos Praesto. Hon sa direkt att Din utbildning var den bästa och den som gett henne mest. Ändå stod jag och tvekade lite till. Hur kunde jag?! Idag vet jag valde rätt. Det känns rakt in i hjärtat.

Den som tvekar på val av utbildning kan sluta fundera.

Utbildningen är bra upplagd även om det innebär mycket arbete och att tänja gränser. Du informerade om att utbildningen också innebär en personlig resa men den där “personliga resan” gällde ju inte mig! Jag hade fel, men hur bra det blev!

Jag har som massageterapeut sedan 1991 och kommit människor nära. Jag har ”känt in” deras känslor. Jag ville hitta verktyg för att ta mig vidare. Det blev inte på det sättet som jag hade tänkt mig. Det blev SÅ MYCKET BÄTTRE.

Jag hade inte velat vara någon annanstans!

Du ger av hela Din själ både till oss och genom hela utbildningen.

Vilken atmosfär och dynamik – i min själ för all framtid!

Tack för att Du finns – Tack för allt!

/Dolores

Dolores Ryberg

Denna utbildning är den perfekta pusselbiten till min medvetna terapiprocess som jag använd under många år. Ser fram emot att få träna in allt nytt under under sommaren och därmed bli en 100% bättre terapeut, för nu kommer jag äntligen att kunna hypnotisera, något som ingen annan utbildning givit mig.
Christer Abrahamsson

Fantastiskt med en lärare som så tydligt visar att han verkligen vill lära ut. Att så äkta bry sig om att alla skall lära sig så mycket som möjligt. Jack besitter en enorm kunskap. Tack för dessa fantastiska dagar.
Elisabeth Novén Bäckström

Del 1 Värdefull kunskap lärs ut och jag är oerhört glad att få ta del av den.

Del 2 Andra delen av utbildningen rör om känslorna inom mig på ett positivt sätt, vilka enorma möjligheter det ligger inom denna form av hypnoterapi och fast vi “bara” är elever som övar än så länge. Detta är magiskt bra!

Del 3 För dig som läser detta så är det är inte frågan om du skall gå denna utbildning utan när, hitta tiden och bara gå den!

Ann Kristin Nilsson

Del 1 Häftiga utmaningar, högt tempo med praktiska övningar vilket gör att man fördjupar kunskapen. Jack är otroligt kompetent och lär ut med stort hjärta.

Del 2 Så otroligt inspirerande och lärorikt, Jack lär ut från hjärtat, otrolig kunnig. Fullspäckat schema med fantastiska live sessioner i klassrummet, TACK!

Anette Josefsson

Del 1 En helt magisk utbildning, så mycket insikter och “aha” upplevelser, så självutvecklande och lärorikt på alla sätt.

Del 2 Förra delen vet jag att jag skrev att det var magiskt, men del 2 var ännu bättre, nog sagt!

Del 3 Detta är en resa som jag kommer att ha med mig hela mitt liv, magi, personlig utveckling, kärlek och tacksamhet. Jack är en fantastisk människa på alla sätt och vis.

Elin Eng Andersson

Del 1 Tack för några fantastiska dagar, ser fram emot nästa steg, dynamiken och variationen på övningarna har varit bra och känner nu att jag har verktygen för att träna på egen hand.

Del 2 Tusen tack för allt, fantastiskt inspirerande. Häftiga live sessioner som gör att man vill ut och hjälpa andra att utvecklas själv, tusen tack!

Del 3 Tusen tack för dessa fantastiska dagar, det har varit välplanerat varvat med föreläsningar och teori. Jag har redan rekommenderat dig till min omgivning, ha det bäst “närmaste”.

Daniel Kelly

Del 1: Tack, tack och åter tack! Vilken fantastisk utbildning jag har börjat. Bara under del 1 har jag fått fantastisk kunskap omkring hypnos. Jag gillar upplägget med teori och praktik, längtar redan till del 2. Är så nöjd på alla sätt.

Del 2: Återigen 4 helt fantastiska utbildningsdagar, Jack. Du är en fantastisk lärare, du gör allt konkret på bästa sätt. Tempot är bra och dagarna går fort. Längtar efter att träffa hela gänget igen, så många fantastiska människor.

Del 3: Känner mig så lycklig, vilken fantastisk utbildning jag tagit mig igenom, så mycket som jag utvecklats så det är både med lycka och vemod jag avslutar denna utbildning. Denna form av hypnoterapi är helt outstanding! Nu skall jag ut i verkligheten och göra skillnad för en massa människor. Jag vet vad jag vill och det känns rätt. Tack för allt ditt stöd Jack för du har hjälpt och stöttat mig på ett helt fantastiskt sätt.

Mia Lindell

Del 2: Som Beteendevetare är jag intresserad av hur vi människor bär saker från vårt förflutna med oss, jag började denna utbildning hos Jack för att vidga mitt tankesätt, få andra nya infallsvinklar och nya kunskaper om oss människor. Del två i utbildningen gav mig fler verktyg att kunna använda i mitt arbete med människor, det är intressant hur vi kan bära med oss händelser och upplevelser från dåtid in i nutid, hur det kan påverka tillvaron. Jack är väldigt kunnig inom detta område och har en god pedagogisk förmåga, upplägget på utbildningen är god och följer en röd tråd. Det finns goda möjligheter att “öva” på kurskamrater under de dagar som kursen är, vilket Jack också har som en del i kursen. Ser fram emot delkurs tre.
Eva Stigsson

Del 1:Detta är den mest värdefulla utbildning jag inom min vildaste fantasi har kunnat ta del av. Stor tacksamhet till Jack och samtliga medstuderande som nu delar denna resa med mig.

Del 2: Den mest överväldigande intensiteten jag hade kunnat önska mig, upplägget är suveränt vilket stärker mitt självförtroende som hypnoterapeut. Tack Jack, tack alla för dessa underbara dagar, vi ses snart igen 😉

Del 3: Det här är utan tvekan den bästa utbildning inom hypnos och hypnoterapi, det absolut bästa jag gjort.

Molle Andersson

Jack Johansen är väldigt duktig inom sitt område, bra och tydlig struktur på kurs upplägget, mycket proffsig utbildning.
Anna Helgesson

Jag har väntat på denna utbildning i två år, kände på mig att det var en mycket bra utbildning och jag kan säga att den är väldigt bra, så jag är mer än nöjd med mitt val av hypnosutbildning. Jack är väldigt pedagogisk och lyssnar på oss som elever, helt suveränt, längtar till nästa del.
Nadja Lakanen

Ett riktigt bra och pedagogiskt upplägg av en väldigt skicklig lärare. Det märks när en lärare är engagerat och brinner för ämnet och sedan förmedlar djup kunskap av alla de rätta orsakerna. Intressanta dagar som skapad stor förväntan inför kommande tillfällen. En väldigt skön och harmonisk plats att vara på, en skön blandning av humor och allvar och så väldigt god mat. Tusen tack!
Jan Winbo

Avslutningspresent målat av Mikael Ingelin och Jenny Costell "Reunion"
Tavlan ovan är målat av Mikael Ingelin och Jenny Costell, tavlans namn är “Reunion”. Detta är inte bara en tavla för mig utan ett budskap som gav allt en större mening, oerhörd tacksam!
Avslutningspresent

Del 1: “The student is ready when the teacher appears”
Så kom Jack Johansen rekommenderat av vänner till mig. Jag trodde jag visste en del om healing, emotionella blockeringar osv. Hypnos går rakt in, rakt ner i dolda blockeringar och blir mitt skarpaste verktyg i min verktygslåda.
Tack för en fantastisk utbildning!

– Bra upplägg

– Professionellt

– Pedagogiskt

– Bra material

– Bra undervisning

Från Maria´s session på utbildningen:
“Jag kom för hypnos pga att jag upplevde att jag hade en konstig inställning till pengar. Jag jobbade gärna gratis och hade svårt att ta emot pengar fastän jag var i behov av dom. Detta var inget nytt och jag hade försökt själv att släppa på detta, omprogramera mej genom olika terapi former utan större framgång.

Under hypnos sessionen gick jag rakt bak till barnstadiet och fick fram massa känslor med mina föräldrar. Jack guidade mej igenom känslorna och dom släppte, det blev ett förlåtande men inget som hade med pengar att göra.
Dock efteråt har spänningar i min kropp släppt samt jag har andra reaktioner inför ekonomiska situationer.  Jag jobbar inte mer gratis och känner en självklarhet i att kunna fråga efter pengar för mina tjänster.
Jag är ännu förundrad över att effekten på hypnos är så stor i mitt dagliga liv där jag reagerar annorlunda och känner en större trygghet inom mej. Jag rekommenderar alla att använda hypnos för att må bättre i både kropp och själ.
Jack är en Fantastiskt lärare. Hypnotisör och han har arbetat fram ett otroligt material som är guld värt.
Maria Löfkvist”
Maria Löfkvist

Tack för en helt fantastisk första del av utbildningen. Att få träda in i denna nya värld har fått mig att växa som person, är så tacksam över allt jag lärt mig så här långt, tacksam över alla härliga kurskamrater och inte minst dig som lärare. Du är så otroligt inspirerande och håller ihop gruppen på bästa sätt, jag längtar redan till del 2. 

Del 3: Utbildningsdel tre är nu avslutad och det har varit en helt fantastisk tid tillsammans med underbara kolleger och vår stora inspirationskälla och lärare Jack Johansen, tveklöst den bästa utbildningen jag någonsin genomgått.

Mikael Inglin

En omtumlande resa och start mot att utvecklas på ett djupare plan. Strukturen känns väldigt bra och efter dag två förstår jag strukturen och upplägget mycket bättre. Helt fascinerad av din kunskap och hur du är så säker, trygg och närvarande som utbildare, hypnotisör och människa. Tack Jack!

Del 3: Är otroligt tacksam för denna nya existensiella insikt som hypnosen gett mig, bra upplägg med grundligt med teori och praktiska övningar. Jag har lärt mig otroligt mycket inom hypnos och framförallt om mig själv. Regress to Cause is the shit!! Tack Jack, stor kram Ulrica

Ulrika Vagas

En fantastisk utbildning i lagom tempo, alla byggnadsstenar läggs på plats och det är fantastiskt att få så mycket praktik redan på plats. Din ödmjuka hållning och förmåga att besvara alla frågor gör att klassen blir otroligt avslappnad och trivsam, Tack Jack!

Fantastiskt, precis som förra utbildningsdel. Grundligt, lärorikt och underhållande genomgång av olika hypnotiska verktyg och metoder. All möjlighet till övning, kopplat till feedback samt gemensamma genomgångar gör att kunskapen fastnar på ett tryggt sätt. Tack Jack för att du så generöst delar med dig av dina kunskapar och erfarenheter.

Del 3 Det är inte utan vemod jag konstaterar att utbildningen är slut. Det har varit en fantastisk resa, utvecklande både personlig som kunskapsmässigt. Fantastiska ödmjuka kurskamrater och så Jack som ödmjukt delar med sig av sina stora kunskapar. Önskar nästan att jag kunde glömma allt jag lärt mig så jag kunde gå utbildningen igen.

Ulf Zetterlund

Tack för dessa underbara dagar med ett underbart gäng. Det var dina instruktioner och att vi fick öva mycket, träna på varann, vilket gjorde det hela mycket roligt och lärorikt. Du har lagt upp utbildningen bra med blandning av teori. övningar och redovisningar. Det känns så rätt det här tänket och det kommer säkert inte bara att hjälpa mig i min roll som hypnoterapeut utan även i det vanliga livet. Känns så härligt att äntligen ha funnit verktyget att gå till roten till problemet. Det blir fantastiskt att börja använda dessa tekniker i nästa delkurs, Tack Jack!
Pia Alexandersson

Trots att jag hade höga förväntningar så har dessa överträffats med råge. Jack skapar en miljö som känns oerhört trygg och tillåtande, vilket har gjort att det hela tiden har känts roligt och avslappnat, helt fritt från tankar om prestation. Jag har lärt mig mer än jag kunnat föreställa mig och på så kort tid, så nu är jag hungrig på att gå vidare. Det känns som det jag lärt mig så här långt skall smältas nu, är tacksam för Jack´s konkreta, lättsamma och humoristiska sätt att undervisa. Det känns som jag hamnat på helt rätt plats, Tack!

Fantastiska och fullspäckade dagar i del 2 som bjudit på många insikter, nu hem och träna och smälta

Del 3: Det känns ju fantastisk hur långt man kan komma på endast 3 träffar, i något som från början förföll som något ganska oförklarligt, men fullkomligt fantastiskt. Jag känner stor ödmjukhet inför att ha fått varit med om denna resa, mitt liv kommer inte att vara sig likt framöver.

Camilla Borgström

Är supernöjd!!

Bra upplägg i alla tre delar, hem och öva i olika steg efter avslutad utbildning, har man undrat något har man snabbt fått svar. Den personliga utvecklingen har bara börjat, trust me 😉 

Cajsa Austi

Nyfiken och en inre längtan tog mig hit, jag hade absolut ingen aning om vad jag gett mig in i. Jag skulle vilja likna utbildningen vid en fantastisk bergodalbana där skräckblandad förtjusning tar mig till nya höjder med en kittlande och pirrande känsla i magen och en önskan om att få mer och åka en gång till !

Väldigt spännande och intressant del 2, min nyfikenhet växer mer och mer samtidigt som jag utmanas och växer som individ och person.

Marie Litzell

Mycket nöjd med denna del av din utbildning, bra instruktioner och du har ett bra pedagogiskt förhållningssätt. Du har också förmågan att skapa bra stämning i gruppen. Intressanta exempel, som jag upplever det som mycket värdefullt att vi börjar så grundligt med denna hantverksdel, sedan att vi har två månader att träna på detta inför del 2.

Tack för all kunskap och information du delar med dig, mycket givande och intressant material och inte minst alla live sessioner i klassrummet. Vi kan ställa alla frågor vi vill och du svarar tålmodigt och informativt, detta är en väldigt seriös utbildning och jag är väldigt imponerat, inte minst att du gör det med kärlek och en ambition som hjälper och stöttar oss.

Del 3: Tack Jack! Du har gjort det möjligt för mig att utvecklas som hypnoterapeut. Jag har fått en metodik och blivit inspirerat att ta detta på allvar, gett mig möjlighet att hjälpa och stötta. Du är pedagogisk, kunnig, ödmjuk och kärleksfull. Det har varit otroligt givande och lärorikt, ser fram emot mer 🙂

Tomas Löfström

Att få denna möjlighet att gå en hypnos utbildning hos Jack Johansen har varit fantastisk. Jag är väldigt nöjd och det padagogiska upplägget passar mig perfekt. Att bland teori och praktik i lagom tempo gör att inlärningen blir maximal. Jag rekommendera varm alla att ta del av denna lärorika utbildning, i ett fantastiskt landskap i Osby.
Ulf Redsäter

Från början sökte jag efter en utbildning inom hypnos och fastnade för den här och har genom andra som gått här fått till mig vilken fantastisk utbildning detta är. Idag är jag här och det ångra jag inte en sekund, dessa första fyra dagar har varit omtumlande, lärorika och fantastiskt spännande. En helt ny värld har öppnats upp för mig och jag inser att jag är i början av en fantastiskt resa. Första delen har givit mig en bra grund att stå på och jag har fått de verktyg jag behöver för att nu kunna träna på hemmaplan. Teori och praktik har varvats på ett balanserat sätt.
Jessica Mellert

Jag har genom hypnos upplevt en frihet och ett välmående, det är en resa man gör i sitt inre. Utbildningen har givit mig en förståelse och verktyg och Jack är pedagog och har en fantastisk förmåga att dela sin kunskap och expertis på. Tusen tack för denna fantastiska resa Jack, din utbildning är oerhört värdefull och du är väldigt kompetent och kunnig. TACK!
Kristina Pahovic

Väldigt intensiv, mycket intressant och mycket mer än jag hade väntad mig, jag är väldigt nöjd med utbildningen.
Håkan Porsman

Jack håller perfekt tempo, utmanar oss verkligen och låtter oss gå ur vår confortzone. På ett pedagogiskt och lärorikt sätt så fastnar informationen vilket gör att man blir mer och mer nyfiken på vad som händer här näst. Verkligen en utbildning att rekommendera!
Christoffer Olsson

Jack har visat mig att det är möjligt att vara ödmjuk och accepterande i andra människors världsbild och vara en magnefik hypnotisör eller hypnoterapeut samtidigt. Det är för mig ett skönt och givande förhållningssätt.
Anonym

Så givande!! fullspäckade dagar, pedagogisk upplagda med både praktik och teori samt livesessioner i klassrummet där vi har kunnat följa hela hypnoterapiförloppet. Dagarna flyger iväg, det är så mycket spännande att lära sig. Hypnoterapi på detta sätt är verkligen ett oerhört kraftfullt verktyg och som snabbt hjälper. Tack Jack och alla underbara människor, så givande på så många sätt!

Sista del av utbildningen, det har varit en fantastisk utbildning, Jack är en pedagogisk och kunnig lärare, med fina ambitioner för oss hypnoterapeuter. Utbildningen har varit gedigen, varierat, inspirerande och jättespännande. Jack har sett till att vi har den kompetens som behövs så vi kan börja jobba direkt som hypnoterapeuter. Vilka fantastiska kurskamrater jag haft, så det har verkligen varit en givande utbildning på många plan, personligt som yrkesmässigt.

Marie Berglund Nilsson

Fick veta om denna utbildning genom en vän som gick den, kände direkt att jag också ville lära mig det och det ångra jag inte. Det har varit så lärorikt, blandningen med övningar, berättelser och upplevelser har varit så bra. Att ha fått ta del av och fått lära sig så mycket på kort tid. Tack Jack för att du på ett enkelt, ödmjukt och lugnt sätt förmedlar allt detta, mycket utvecklande. Jag ser fram emot del två samt att det nu också skall bli spännande att få öva på allt vi lärt oss hittils. Jag kan och vill verkligen rekommendera denna utbildning.

Efter del 3 En fantastisk givande utbildning, mycket information, en bra fördelning av övning, berättelser och tester. Material som kommer att vara till stor hjälp vid alla varianter av behandlingssätt. Allt du delat med dig av, alla dina kunskapar och erfarenheter jag har fått ta del av och som jag med respekt kommer att tillämpa.

Lisette Harbeck

Del 1 Det är andra gången jag går del 1 och jag känner att hela utbildningen fortsätter att utvecklas och kan säga att den ger mig fantastiskt mycket vilket gör att jag ser fram emot del 2. Jag kan varmt rekommendera nya som gamla elever att gå alla delar för det tillkommer massor av nytt hela tiden här.

Del 2 Det är som sagt innan andra gången jag deltar och jag kan säga att jag verkligen är glad att jag gjorde det. Så fantastiskt mycket nytt som tillkommit och jag känner att jag forsätter att lära mig mer vilket gör att jag än bättre kan hjälpa mina klienter. Tack för att du finns Jack

Jim Kamen

Så mycket vi har lärt oss på dessa få dagar! Att få börja resan till att bli hypnoterapeut i denna omgivning är fantastiskt. Mycket av den personliga utvecklingen såväll som den till hypnoterapeut sker lika mycket på en undermedveten nivå, i de intressanta och givande möten med olika personer, därför är det så viktigt att bo här under hela utbildningen. Att få vara tillsammans med andra människor med samma intresse att få lära allt om hypnos och utvecklas genom det för att till slut kunna hjälpa andra människor till välbefinnande, det är lycka och glädje det.
Tina Dahlöf

En utbildning som givit massor med insikter och man förstår att övningarna är så viktiga. Man får gå utanför sin bekvämlighetszon och därmed lära sig fantastiska saker även om sig själv. Om detta bara var inledningen, hur fantastiskt kommer inte det att bli med fortsättningskurserna, jättekul!! Att utbilda mig genom genom Jack´s utbildningskoncept är det bästa beslut jag tagit!

Efter del 3. Den bästa och roligaste utbildning jag gjort. Jag känner mig förändrat i positiv riktning. Inser nu hur många man verkligen kan hjälpa med denna metod. Fantastiskt att få detta och få ta del av alla olika sessioner under utbildningen. All kunskap från dig Jack har varit fantastiskt härligt att få ta del av, sedan stor t för mig att man får gå utanför sin egen trygghetszon och inse hur man väser. Tack!

Annelie Widell

Mycket intressant och pedagogiskt bra upplagd utbildning. Bra övningar och möjlighet till träning.
Andreas Leksell

En jättebra utbildning med en lärare som delar med sig av och som verkligen stöttar en att våga gå över sin egen gräns och därmed utöva hypnos med verkliga klienter. Jag fick även vara med i en egen session med Jack Johansen, fick fram saker och ting som jag inte ens tänkt att jag hade problem med. Hittade tillbaka till mig själv med en ny glöd i ögonen och nya insikter. Bästa utbildningen som nu tar en plats i en ny del av mitt liv.
Malin Dagsberg

Fina Jack du utstrålar verkligen trygghet och du lyckas få mig att känna att jag är värd att nå dit jag vill. Det är skönt att kunna känna sig bekväm med att visa känslor. Du har varit ett stöd och visat dig säker och stabil och det känns fantastiskt! Såklart känns det som jag sprungit 2 mil precis i ett tempo jag aldrig haft. Det är inte enkelt vilket ger mig ett bevis på att detta är en stor och stark egen resa av personlig utveckling. Underbart jobbat, tack för ditt stöd så fint att inte känna stressen och nervösitet, Tack!
Anonym

Del 1 Fantastiskt, lärorikt, utvecklande och roligt, dagar som jag alltid kommer att bära med mig. Människor som möts med gemensamma intressen och där vi lär oss ett nytt sätt att hjälpa människor. Alla delar hjärtlig med sig av sina kunskapar och erfarenheter. Jack du är en fantastisk utbildare, en underbar karismatisk person som bjuder på dig själv med all den kunskap och erfarenhet du besitter och du gör det på ett fantastiskt sätt.

Efter del 3 Jag kom till utbildningen som en skeptisker men det dröjde inte länge innan du Jack visade mig kraften i hypnoterapin. Resan har innehållit mycket skratt, tårar och en styrka utan dess like. Jag är dig evigt tacksam för allt du ger av dig själv, din erfarenhet och kunskap, nu börjar min resa på riktigt.

Jenny Svensson

En fantastisk och känsloladdat utbildning inom hypnos och hypnoterapi. Trodde aldrig att hypnos kunde vara så här kraftfullt verktyg. Vill nu hem och strukturera upp all information och därmed komma igång med egna sessioner. Tycker att utbildningen täcker upp väldigt mycket och tycker att du Jack är en toppenlärare som är väldigt lyhörd. Tack för denna gång
Kristina Hansson

Del 1, Styrka, närvaro, seriösitet, så underbart och jag känner att jag hittat rätt. Jack du fanns alltid nära till hands och tack för att du gav mig det som behövdes.
Viktoria Floding

Del 1 Jag har nu genomgått del 1 och är väldigt nöjd. Bra med teori och en massa övningar som gör att man verkligen får lära sig och utmana sig själv. Utöver detta får man träffa en massa härliga människor, med mysiga och meningsfulla samtal, väldigt bra lärare.

Del 2 Jag har precis gemongått del 2 och inser än mer hypnosens styrka och alla möjligheter med den. Desutom så många fina möten med så fina människor, plus att Jack är en toppenlärare

Martina Börjesson

Fantastisk intressant och utvecklande. Mina före dette föreställningar om vad hypnos var har omkull kastats mot en kunskap som är fullständig underbar. Jag är så nöjd och kan knappt till del två och tre, tack så väldigt mycket Jack du är en underbar person och så duktig på det du gör.
Sara Ahlning

Del 1: Förvånad, överraskad, häftigt! Trodde inte jag skulle komma så här långt vid första utbildnings tillfälle. Tufft men mycket bra upplägg på dagarna, trevliga kvällar med övningar. Det har varit över förväntan, TACK!

Del 2: Många starka upplevelser, sessioner, att på nära håll få se kraften i hypnosen. Omedelbara förändringar hos kolleger såsom min egen session. Som sist, ett bra upplägg, mycket starka känslor och ett fantastiskt gäng, Tack Jack.

Del 3: Vilken utbildning! Fantastiskt att titta på verkliga sessioner för inte att prata om att jag själv fick denna möjlighet. Utbildningen är perfekt för din personliga utveckling, du kommer att göra saker du inte trodde var möjligt och inte bara det, du får möjlighet att hj’älpa andra, kan det bli bättre? 🙂

Eva Ottosson

Tack Jack för att du så generöst och omtänksamt delar med dig av all den kunskap du har. Vilka härliga dagar jag haft! En sån skön energi att vara i. Detta är verkligen inte bara en utbildning i hypnos utan också en fantastisk själv-utvecklande kurs.
Kate vähi

Del 1: Väldigt intressant och spännande, bra variation mellan teori och praktik, utbildningen motsvarar mina förväntningar och ser med spänd förväntan fram mot nästa del.

Del 2: Fantastisk och intressant, mycket att ta in, men det ger sig efter hand. Jack har visat otroligt kraftfulla live sessioner, jag har upplevt en själv och det har stärkt mig som person. Jack är en fantastisk kursledare och har ett väldigt bra och pedagogiskt utbildningsmaterial och upplägg.

Jack är en fantastisk lärare, fantastisk inspiratör och utbildningen motsvarar mina höga förväntningar. Jag känner nu stor tillförsikt att kunna gå ut och arbeta med alla mina nya kunskapar.

Maud Lindström

En fantastisk utbildning, djupa insikter, starka känslor, skratt och gråt. Fantastiskt Jack, du lär oss på ett ödmjukt sätt.
Mona Björk

Helt magisk utbildning! Så mycket insikter och aha upplevelser, så självutvecklande och lärorikt på alla sätt
Elin Andersson

Del 1: OMG! En uppföljning av del ett och helt nya grejar att fortsätta med i del två. Del två var en tuff och utmanande del, men det bästa jag gjort!Ingen tvekan :-). När man kommer ut på andra sidan utbildningen så förstår man varför och allt är värt det. Jack du är det perfekta stödet när det känns svårt och det är guld värt. Nya erfarenheter och ser fram emot nästa del med andra ögon, tack än en gång för att du gör detta 🙂

Del 3: Det här har varit den bästa resan i mitt liv och den kommer att pågå i resten av mitt liv :-). Jag är evigt tacksam att du Jack gett oss detta redskap att utveckla oss genom och dela med oss av. Den dynamiska hypnoterapin är nog det värdefullaste verktyg för att snabbt komma åt pudlens kärna, som jag upplever det och många med mig. Jag ser fram emot framtiden :-). Om jag skall rekommendera något i livet så är det denna utbildning, den lägger mycket på plats, om du tillåter det att hända så händer det! All kärlek.

Penelope Björneberg

Min insikt om det stora inom hypnoterapin har vuxit ännu mer denna helg då jag insett att den även omfattar det spirituella och därmed blir en helhet som omfattar hela livet. Det gör mig både mer nyfiken, trygg och motiverat. Jag är också tacksam över din livshållning som ligger i linje med min 😀
Ann Kristin Andersson

En otrolig energikick! Otroligt kraftfullt verktyg, mycket användbart. Jack´s pedagogiska och kompetenta framförande ger jag högsta betyg!
Magnus Hedberg

Nu efter del 2 av utbildningen kan jag säga att den var oerhört givande. Vi fick lära oss att djupdyka i själva terapiprocessen och även del 2 är uppbyggt på en bra teoretisk grund med utförligt skriftligt material samt riktigt pedagogiska föreläsningar och demonstrationer. Det gavs också stor möjlighet till praktiska övningar, vilket var utmanande men mycket utvecklande och lärorika. Jack är en fantastisk lärare, skicklig instruktör och en riktigt bra pedagog. TACK!!
Katarina Norén

Fullspäckad kurs, otroligt lärorikt och intressant, fantastiska sessioner i klassrummet med en fantastisk lärare. Tack!
Annika Sandquist

Det har varit en fantastisk upplevelse att komma hit och träffa alla människor som också vill genomgå sina resor och ett stort tack till dig Jack som verkligen kan förmedla ett tydligt och seriöst budskap. Det känns helt rätt, psykologiskt rätt och mycket mycket värdefullt 🙂 . Jag har valt rätt ställe och det känns väldigt inspirerande att fortsätta till del 2. Kunde säkert ha öst ur mig en hel del mer men efter så intensiva dagar med bra övningar och allt är jag helt slut 🙂 . Men än en gång helt perfekt, bra material som skall studeras mer i detalj när jag kommer hem och är heltaggad att testa alla nya färdigheter på klienter som väntar.

Del 3: Denna utbildning har givit mig otroligt med användbar kunskap och insikt, inte bara ett hypnosförlopp utan hur vi faktisk fungerar, belönar oss / låser oss. Det jag lärt är otroligt värdefullt och applicerbart i olika sammanhang. Det har varit utmanade och hjärtligt pushande och jag är otroligt tacksam för denna chansen och jag vet nu att jag kommer fortsätta att utvecklas.

Victoria Lindh

Del 1 Fantastisk bra utbildning som ger mersmak längtar redan efter nästa del. Lagom längd på utbildningens första del, mycket som jag vill befästa innan del två. Mysig miljö, supernöjd med hela konceptet.

Del 2 Fantastisk helg med mycket känslor, förstår hur mycket vi har och jobba med, dels hos mig själv och hos andra. Nu kan vi börja göra underverk med våra klienter, ser fram emot detta arbete och även nästa del av utbildningen.

Del 3 Är supernöjd med utbildningen. Jack har varit en fantastisk bra lärare som inspirerar och delar med sig av sina erfarenheter och kunskapar. Det har varit mycket bra att få gå ur sin egen konfortzone, lärorikt och nyttigt för mig. Synd att utbildningen är slut nu men också härligt att fått lära känna ett härligt gäng. Tack för en fantastisk utbildning!

Nina Blom

Jag kan utan tvekan och med uppriktig glädje rekommendera denna utbildning, Jack Johansen som terapeut och lärare.

Utbildningen: Utbildningen har varit enormt givande, varje steg bygger på varann. Det har varit otroligt kraftfullt genom övningar och sessioner fick uppleva potientialen och effekten av de verktygs som lärts ut. Det har givet en underbar djup insikt och förståelse genom att observera hur andra fick hjälp men också att själv få uppleva det från insidan.

Jack Johansen: Som lärare är han otroligt tydlig och pedagogisk och han bjuder till fullo på sig själv, har en uppenbar och uppriktig vilja att lära ut och spridda kunskapen omkring hypnoterapi. Han låter oss få möjligheten att ta till oss kunskapen på det sätt som passar oss, ser till att vi verkligen upplever den, känner den inom oss. Mycket bra möjlighet att träna och praktisera vilket ger en grundtrygghet att utöva detta terapiförlopp.

Bergakungen: Ett underbar ställa, en härlig, avslappnande och spirituell miljö mitt i naturen. Stugorna är otroligt mysiga.

Efter del 3!
Att utbilda sig till hypnoterapeut har verkligen fått mig att växa som människa, jag har fått ett flertal djupa insikter om mig själv och mina medmänniskor. Utbildningen har varit väl strukturerad, med god tid för förståelse av teori som teknik, tid för övningar och fördjupning. Detta gör att man tydligt känner en kraftfull utveckling av ens förmåga och förståelse för detta kraftfulla verktyg. Jack Johansen är en underbar lärare som med stort hjärta brinner för sitt ämne och lär ut på ett sådant sätt att man kan inte annat än att bli inspirerat och ta till sig kunskapen fullt ut. Jack är också en underbar förebild som terapeut vilket gör denna utbildning ännu mer värdefull. Jag rekommenderar verkligen denna utbildning av hela mitt hjärta, du som läser detta kommer inte att ångra dig.

Martin Olin

En bättre lärare får man leta länge efter och det har varit en fantastisk resa. Efter att ha utfört del tre känns det som jag är trygg i min roll och klar för att börja en spännande resa som hypnoterapeut. Efter del två var det mycket som skulle smältas och integreras, men nu efter del tre så känns det som pusselbitarna fallit på plats och jag inser vilken fantastisk verktygslåda jag nu sitter med tack vara Jacks profesionella och trygga sätt att förmedla sin kunskap, känner mig helt trygg i att nu gå ut och möta världen. Jag är fullständigt övertygad om att vi behövs på många plan därute och att vi kan vara med att skapa en bättre värld för många många människor.
Jenny B Nilsson

Kom hit med stor förväntan och längtan av att lära mig om hypnos, det undermedvetna och tanken kraft. Dagarna har varit långa och intensiva, MEN jisses va spännande det har varit. Det jag tagit emot, fått insikt om har jag inte i mina vildaste fantasier kunnat drömma om. Det jag tar med mig utöver all information, praktik och gemenskap är en ännu större nyfikenhet om det undermedvetnas kraft. Trött men glad och tacksam att jag fick möjligheten att deltaga på denna resa/utbildning, ser fram emot nästa del.
Ewa Wernehag

Del 1: Förväntningarna var höga redan innan och det är inget mot vad de är nu inför del två. Jack införlivade förväntningarna med råge, mycket bra upplägg mellan teori och praktik, videoklipp och humoristiska och hjärtliga inslag. Trevligt koncept med internat, har träffat många fantastiska människor som generöst delat med sig av sina livshistorier och upplevelser och får mig att växa i min personliga utveckling.

Del 2: Även om jag trott mig förstå kraften av hypnos så har jag fått verkligheten framdukad för mig nu. Vilken kraft, vilken värdefull gåva jag fått. Tryggheten och professionalismen som Jack har ingjuter mod, styrka och tro på mig själv. trots att det varit mycket att ta in så har bitarna fallit på plats och kan nu se en helhet. Jag är övertygad om att jag kommer att ha massor av nytta av mina kunskapar, för mig själv och för andra och därmed bidra till en bättre värld.

Del 3. Nu är säcken sluten och med en lättare ryggsäck ger jag mig ut i världen, beredd att hjälpa andra. Jack är pedagogisk förtroendeingivande och inspirerande. Varje steg, varje moment är väl genomtänkt och ger gruppen en liten present varje gång. En present att förvalta väl med detta kraftfulla verktyg som vi nu har med oss i vår verktygslåda.

Kim Börjesson

Jättebra upplägg och underbar stöttning till mig, bra förklaringar så att alla förstår, det är bara att fråga och du tar dig tid. Du coachar alla på ett sätt att de inser att de kan, du vill inte att vi skall misslyckas. Du bjuder på dig själv och dina erfarenheter och du har ett tryggt och bra sätt attförmedla dina kunskapar på. Än en gång stort tack!

Del 3. Hela utbildningen har varit underbar och den har stärkt mig, jag har förändrat mig mycket, ser mig själv på ett nytt sätt, med stor positivitet och styrka, tack!

Tony Green

Hej Jack

Vilken underbar samling människor, och vilken spännande resa vi har valt att påbörja!

Det känns jättebra så här långt. Ett inre lugn börjar infinna sig och det känns som att jag är något viktigt på spåren. Ju mer jag lär mig desto tydligare blir det för mig och jag börjar inse hur det här med hypnos logiskt kopplar till allt annat jag funnit intressant här i livet. Tryggt förvissad om att vi kommer att få med oss den kunskap vi behöver för att kunna hjälpa människor på riktigt ser jag fram emot fortsättningen av utbildningen.

Jag tyckte att det gick alldeles lagom fort fram. Du gick ju igenom allt och förklarade klart och tydligt och allt material finns i pärmen och även på servern vilket jag tycker är jättebra.

I kombination med den sociala biten blev det fyra härligt intensiva och lärorika dagar så det är jättebra, eller till och med helt nödvändigt att det finns tid för reflektion och övning innan utbildningens nästa del.

Del 3. Det har vari en otroligt givande utbildning, fantastiskt att kunna tillägna sig dessa verktyg och Jack´s insikter för att faktiskt kunna hjälpa andra människor på riktigt. Även så utvecklande på ett personligt plan, tack Jack, tusen tack!

Vanja Pavlasevic

Utbildningen följer en struktur som är lätt att följa genom alla tre delkurserna. Utbildningsmiljön förstärker dessutom till ens egen utveckling. Jack Johansen är en fantastisk lärare som brinner för det han gör och det smittar av sig på alla deltagarna som blir inspirerade att fortsätta i samma anda. Jack är dessutom en ödmjuk person som bjuder på sig själv och som otroligt generöst bidrar till att denna utbildning är så bra som den är. Rekommenderas varmt till dig som är redo att ta steget för du kommer inte vara samma person när du avslutar utbildningen som när du började.
Nenna Zetterström

Som jag berättade för dig i telefon Jack så var det på Karin Tydéns workshop och som du utbildat men också böcker som “själarnas resa” av Michael newton, böcker av Brian L Weiss som väckte mitt intresse för hypnos. Det väckte så mycket nyfikenhet att jag ville lära mig detta själv. När jag sökte på hypnos kom ditt namn upp bland alla andra och jag kände direkt att jag skulle gå in på din hemsida och gick aldrig in på alla de andra. Jag kände direkt att du var rätt för mig. Underbara, lärorika och otroliga har dessa fyra första dagarna varit och jag ser redan fram emot nästa omgång.

Efter del 3.

Fantastisk utbildning!!!
Genom denna utbildning har jag lärt mig mycket om mig själv, vilket gör att jag på ett bra sätt kan hjälpa andra. Nu vet jag att man kan hjälpa mina medmänniskor genom hypnos på ett fantastiskt och effektivt sätt. Jag kommer att växa för varje klient och jag kommer att lära mig än mer för varje session jag gör. Jack är en fantastisk lärare, den bästa man kan tänka sig. Är så tacksam för min nya familj som jag fått på denna utbildning, stor kram!

Camilla Östberg

Tack Jack!

Tack för en fantastisk och genomtänkt utbildning, upplägget har varit utmärkt, mycket praktik och varvat med intressant teori. Att under milt tvång behöva öva mycket är perfekt! Sedan att spara de mest utmanande moment till sista dagen är smart för vid det här läget har man lärt känna sina nya kompisar och våga testa allt med dem. Tack för alla DRT (dirty rooten trick) 😀 Känns bra att ha dessa DRT i bakfickan från början. Bergakungens faciliteter är trevliga och passar utbildningen perfekt, dessutom är maten där fantastisk. Vi ses snart igen 😉 Isabel

Efter del 3

Tredje del var mycket välplanerat, mycket tid för träning efter egna önskemål. Jack det ger jättebra feedback! Treviligt med umgänge med alla på kvällarna också

Isabel Hasselberg

Det har varit några otroligt härlig dagar med mycket information och kunskap, det har varit intensivt men också mycket skratt och glädje. Jag har lärt känna många nya härliga personer men också mycket om mig själv. Utbildningen känns upplagt på ett väldigt bra sätt, bra att få träna på alla grundläggande verktyg med olika personer. Tempot är högt men hanterbart och Jack Johansen är bra på att ge exempel och demonstrera hela vägen genom processen. Oavsett om man vill bli hypnoterapeut eller vill lära sig mer om människor eller om sig själv så kan jag helhjärtat rekommendera denna utbildning den kommer att förändra dig på ett sätt du inte kunnat ana.
Martin Olin

En fantastisk bra utbildning med en fantastisk lärare. Bra upplägg, god mat och underbara kurskamrater och omgivningen är jättefin. Nu åker jag hem med mycket erfarenhet och ett stort och varmt hjärta. Tack Jack för en lärorik, rolig och underbar utbildning!
Katarina Olsson

En fantastisk utbildning och ett verktyg för livet, Jack har levererat på ett fängslande och imponerande sätt, och har delat med sig av så mycket av sin kunskap. Jag är tacksam för att ha fått denna möjlighet att gå denna spännande utbildning och blir en del av vad denna fantastiska hypnotiska värld är.
Petronella Ask Bengtsson

Det har varit en häftig resa, en berg och dalbana faktiskt och nu avslutar jag del ett med entusiasmen på topp. Mycket bra med praktik och övningar som utmanar. Du är väldigt entusiamerande Jack och väldigt generös med allt du delar med dig av din kunskap.
Lotta Briné

  • Är så otroligt tacksam av hela mitt hjärta för att vara med på denna utbildning.
  • Får så mycket nya insikter och vill bli lika bra som du är i din professionella roll som den person du är.
  • Mycket givande, intressant och spännande.
  • Växer i min personliga utveckling.
  • Uppskattar verkligen live sessionerna i klassrummet, de ger så mycket.
  • Lär oss mycket genom ett bra upplägg från dig.
  • Inser att det finns en mening med allt!
Gunilla Axelsson

Denna utbildningens del 1 har för mig varit precis det jag behövt för att börja tillämpa hypnos. Har under många år läst mycket om ämnet men denna utbildning har på ett underbart sätt gett mig blodad tand. Bra mix mellan historik, teori och praktik. Uppskattar mycket att vi deltagare kan ta till oss denna kunskap och material och forma det till vårt egna. Uppskattar uppmaningarna om att vi behöver improvisera och vara kreativa i vårt utövande, samt vikten av att jobba oss till erfarenheter. Underbara faciliteter och att få lära känna andra som jag. Jack är pedagogisk, har en fantastisk humor samt besitter den viktiga erfarenheten genom alla år i branchen.

Efter del 3.
Detta är den mest fantastiska utbildning jag gått, uppdelat på tre delar är optimalt, vilket ger tid för att praktisera, reflektera och utvecklas. Jag är inte samma person idag som när jag började denna utbildning. Detta verktyg är mycket starkt för helande på djupet, fantastiskt bra kursmaterial. Jack bjuder mycket på sig själv, mycket skratt och kärleksfulla vibbar. Många nya vänner för livet, otroligt prisvärt!

Mats Roxendal

Detta har varit en helt underbar kurshelg och som jag åkte till med skräckblandad förtjusning, med en massa föreställningar om vad jag trodde hypnos var. Jack avdramatiserade och på ett väldigt pedagogiskt och bra sätt har han fått mig att förstå vilket underbart verktyg hypnos är. Som massör har jag letat efter ett verktyg för att hjälpa mina klienter ytterligare, för genom massage frigörs spänningar och känslor framträder och där upptäckte jag att samtalet efter massagen var minst lika viktigt. Hypnoterapin komplettera för den fokuserar på klientens känslor. Dessa fyra dagar har gått otroligt snabbt och vi har skrattat, lyssnat, övat och skrattat igen. Intensiva dagar med Jack som lärare fick timmarna att bara flyga iväg, hans kunskap är enorm. Bergakungen som utbildningsställe är perfekt, här är lugn natur runt knutarna, vilket gör att man känner sig avslappnat, och maten! maten är underbart god :-D. Jag önskar alla skulle få möjlighet gå denna utbildning och jag längtar redan tills nästa gång.
Christel Jönsson

Del 1: En väldig spännande och lärorik utbildning med vår fantastiska lärare och förmedlare Jack Johansen. Kursen har ett väldigt strukturerat och naturligt upplägg med konkreta övningar. Detta göt att det är lätt att veta hur och vad man skall fokusera på, hur man kan gå tillväga i de praktiska övningarna. Det finns hela tiden en spänning och nyfikenhet om vad som komma skall. Jack Johansen är en inspirerande , erfaren och professionell lärare, det märks att han både brinner för det här men också har lång erfarenhet. Han har förmågan att förmedla på ett enkelt, beskrivande och lättförståeligt sätt och lämnar utrymme för att alla skall vara lika deltagande. Underbart upplägg med boendet, gemenskap, fantastisk mat och härlig natur.

Del 2: Det känns nu som säcken börjar att knytas ihop. Otroligt spännande, lärorikt och många pusselbitar som faller på plats. Fått en känsla av att det egentligen inte är speciellt komplicerat, men det krävs tålamod och självförtroende innan man blir en framgångsrik hypnoterapeut. Jack är fantastisk inspirerande, uni, genuin och lär ut rätt från hjärtat. Han har en förmåga att leverera mycket kunskap på ett lätt, förståligt och tydligt sätt. En underbar upplevelse och ett minne för livet, starka möten och vänner för livet. Bergakungens mat är den godaste jag ätit och stället ligger i en vacker natur. Jag längtar redan efter nästa del, tack Jack!

Tack Jack Johansen! Till alla som vill uppleva den unika kraften i hypnosterapi vill jag rekommendera på det varmaste att ta en utbildning hos Jack Johansen, som inte håller inne med att dela något av sin långa erfarenhet och fantastiska resultat, rakt från hjærtat

Johanna Stolfer

Tack Jack för denna utmaning, jag har aldrig varit med om en sådan professionell och lärorik utbildning. Att du på ditt snälla men bestämda sätt får oss att växa och går fram och utmana oss själva är den bästa lärdom. Denna utmaning gör att jag lär mig ännu mer och vågar gå ut och hypnotisera. Allting har varit perfekt, vilket underbart, mysigt och vackert ställe du har hittat att ha denna utbildning på (Bergakungen). Tack för all din hjälp och kunskap!

Efter del 3.
Tack för den mest underbara utbildning jag gått, du lär ut från hjärtat och du är den bästa läraren man kan ha. Jag har lärt mig så enormt mycket, älskar utbildningsmaterialet. Tack!

Sahar Mohajer

Efter alla kurser och utbildningar som jag gått, var det just den här utbildningen som hjälpte mig att övervinna min rädsla och därmed börja ta emot klienter. Jack delar med sig av sin erfarenhet och sina kunskapar med stort hjärta och ödmjukhet. Teori och praktik blandas på ett mycket professionellt och strukturerat sätt. Jag går ut från utbildningen som en ny människa. Stort tack Jack vi kommer garanterat att ses igen.
Sandra Sasic

Del 1: Kom hit helt utan förväntningar till en okänd värld. Åker hem en aning förvirrat, klokare, gladare. Jack är en fantastisk god pedagog och lyckas lägga ribban precis lagom högt så vi hittar in i denna okända värld med bibehållet förtroende och ny styrka

Del 2: Mycket har klarnat, en del känns fortfarande svårt, både känslomässigt som tekniskt. Jack uppmuntra oss att börja öva, så vi får luta oss på hans förtroende för oss, hans erfarenhet och hoppas att vi är något så när hans kunnighet, Utbildningen är helt enastående 🙂

Eva Drake

Del 1: Tog lite tid innan jag fann vad jag sökte och det som avgjorde mitt val var innehållet i Jack´s utbildning samt hans personlighet och utstrålning. Fick mig att känna att han kom att ta upp mycket mer än vad andra verkade göra. Han verkade lägga fokus på det som kändes viktigt för mig.

Del 2: Även denna gång en mäktig utbildning. Det var mycket emotionellt som självklart berör på ett djupare plan. En bra känsla som infunnit sig av att se att det även denna gång innefattade en mycket bra material. Jag är så tacksam för denna utbildning!

Del 3: En utbildning för dig som vill utvecklas under utbildningens gång, du lär dig metoder för hjälp till självhjälp, att ge möjligheter till andra människor att växa och därmed få bättre förutsättningar i sitt framtida liv (lösa energiblockeringar)

Eva Marie Andersson

Bra tempo i hela utbildningen, hög grad av kvalitét och seriösitet, bra med redovisningsdelen på lördagen

Del 3: En utbildning som lär dig en massa om dig själv, andra och livet. Hela utbildningen är som en egenterapi, ett uppvaknande kring vad man behöver göra och därmed förändra sitt eget liv. Kommer att ha så mycket nytta av det jag lärt mig utöver att jobba med hypnoterapi till andra. Jack är förmodligen en av de visaste och klokaste människor jag träffat i mitt liv, jag känner mig 100% trygg med att referera till honom även med de mest komplexa problem. En förebild och inspiration på många plan, precis en sånn man vill ha som mentor resten av livet.

Nicholas Lagersten

I början tyckte jag att det var mycket nytt att ta in, men nu på sista dagen känner jag att bitarna kommer att falla på plats i del 2. Jag har stärkt mitt självförtroende samtidigt som det varit väldigt trevligt att träffa så många trevliga människor dig inkluderat Jack. Glädjer mig mycket till fortsättningen.

Del 3: Utbildningen har varit väldigt bra, från att från början lite osäker på hur pusselbitarna skulle passa ihop. Men bilden klarnar från moment till moment och självförtroendet infinner sig. Jag är nu väldigt motiverat att sätta igång och därmed ha hypnoterapi som huvudroll. Tack för ditt engagemang och ditt stora hjärta Jack!

Igor Meyer / Norge

Del 1: Utbildningen är ärlig, gedigen och full av glädje och den är samtidigt fullmatad på ett lagom sätt, detta är precis så mycket man mäktar att ta in. Valet av utbildningslokal och boende är klockrent, stort tack Jack 🙂

Del 2: Tiden mellan del ett och två var lite kämpigt för mig, hur skulle jag få ihop allt, hur skulle jag få allt att ramla på plats? Nu har jag precis gått del två och fått mycket mer på fötterna, det har givit mig en go känsla inombords. Del två har varit så inspirerande och givande, tack för en inspirerande del två.

Vesna Gillsin

Del 1: Bra mix mellan teori och praktik. Mycket intressant och lärorikt, motsvarar absolut mina förväntningar. Det gav också intressanta infallsvinklar på saker som jag lärt mig och gjort i andra sammanhang. Det har ökat min förståelse på varför jag inte kommit längre eller fastnat på vissa övningar och moment på andra utbildningar.

Del 2: Ett fullmatat program, mycket givande men också mycket att smälta. Bra med live sessioner så man ser hur det kan gå till. Jag gillar att det finns en process som går att följa och som i princip alltid gäller, nu återstår bara för mig att öva, öva och öva, Tack!

Del 3: En fantastisk utbildning som varvar teori med praktik, just det att få öva under ordnade former och där man direkt kan fråga har varit oerhört lärorikt. Jag har lärt mig mycket om mig själv men också vilket fantastiskt verktyg hypnos är, ett tillstånd som ger möjlighet att lösa upp emotionella blockeringar. Jacks stöd och mentorsskap under hela utbildningen, hans tro till att vi skall lyckas har varit en sådan boost för självförtroendet.

Irene Andersson

Det var härliga dagar på Bergakungen med dig och gruppen. Jag fick mersmak 🙂 Jag tycker att du har gett adekvat information på ett pedagogiskt vis med både allvar, humor och öppenhet för gruppdynamiken. Det märks att du är lärare. Precis som klienter behöver ha förtroende för terapeuten så behöver eleven ha förtroende för läraren och det känns behagligt med dig.
Shaeen Svanede

Jag är oerhört glad över att jag fått denna möjlighet att gå denna utbildning, att ha ett så kraftfullt verktyg som jag kan använda för att hjälpa andra, känns alldeles fantastiskt. Utöver själva utbildningen har jag också fått ett stort antal nära vänner, själsfränder, det är en gåva. Jag rekommenderar på alla sätt och plan denna utbildning.
Catharina Kåberg

Hej Jack

Jag har varit intresserad av hypnos i över 10 år, efter att ha sett Paul Mc Kenna på tv. Letat efter en bra utbildning, men ingen har känts riktigt bra, tills jag för ca två år sedan hittade din hemsida. För en månad sedan gav min bror gav mig en video för nybörjare med hypnos. Kollade den och kände igen läraren, hm. Tittade på din hemsida igen och fann dig bredvid läraren Gerald Kein. Helt suverän utbildning och när jag sedan kom på din utbildning, föll allt på plats. Är jätte nöjd med utbildningen och du är mycket pedagogisk och tar dig tid för oss elever.

Nadja Lakanen

En så inspirerande utbildning, det hjälper mig att se saker på ett nytt sätt. Som kursledare är du helt och fullt inspirerande, ödmjuk och uppmuntrande. Jag är glad att jag valde att gå denna utvecklande resa. En fantastisk spännande erfarenhet vilket får mig att se nya möjligheter att själv gå framåt i livet genom att frigöra mig från det som har förvridit allt från början.
Sonia

Del 1: Tack för fyra mycket intressanta och givande dagar i mina första steg i hypnoterapins värld. När jag kom hit trodde jag inte att jag redan visste något om hypnos, men Jack har med sitt mycket engagerande och pedagogiska sätt fått mig att förstå att jag visst kunde en del, bitarna behövde bara sättas ihop. Dessutom har jag nu fått verktyg som gör att jag redan imorgon kan börja träna, ser verkligen fram emot nästa del, tack än en gång!

Del 2: Efter del ett som var helt fantastisk åkte jag hem och var helt övertygad om att det var det här jag vill lära mig för att kunna hjälpa andra. Samtidigt lite förvirrat och osäker på hur jag skulle få till det. Nu efter del två, som var lika fantastisk har vi fått lära oss processen, metoden och jag känner nu att jag fått verktygen och att det nu är upp till mig att träna, Tack Jack!

Sara andreasson

Del 1: Jättebra upplägg, både teoretiskt som praktiskt och framför allt demonstrationerna framför klassen. Bra tempo, bra att för öva med varandra så man blir säkrare i sin egen roll, stort tack

Del 2: Denna del har varit helt fantastisk, jag kan inte beskriva det med ord. Det känns som jag går härifrån som en ny person där jag har släppt gammalt material, gamla blockeringar. Helt fantastiskt!

Del 3: Helt fantastiskt, har varit en sökare i hela mitt liv och nu har jag hittat mitt. En helttäckande utbildning som har allt, mycket praktik, teori och fördjupning. Vill du lära dig hypnos så är detta utbildningen för dig!

Björn Nilsson

Spännande innehåll om hypnosens kärna, mycket bra pedagogiskt innehåll, bra presentations teknik med mycket energi, bra plattform att bjuda in djupare upplevelser i och jag gillar att man bygger grunden inför nästa del vilket gör att man får tid att integrera varje del på hemmaplan. God humor och seriösitet i god blandning. Tack Jack!
Cato Johansen / Norge

En mycket intressant och värdefull utbildning, mycket bra upplägg uppdelat på tre tillfällen så man hinner reflektera och träna på det man lärt sig. Bra material, videor och livesessioner i klassrummet.
Antonia Nordman/Finland

Efter del två börjar jag inse och förstå hur stort detta faktiskt är, ett enormt verktyg som kan lösa upp många års lidande, både från detta liv men också från tidigare existenser. Förstår nu människor på ett djupare plan och ser mitt eget liv och mitt handlande med nya ögon. Detta är så stort…..nu behöver jag komma hem och låta det få landa 😀
Pernilla Åsander

BRA! Trovärdig och lugnt, det känns att det finns mycket kunskap i botten.
Stefan Jouper

Del 1: TACK! Har svårt att sammanfatta mina intryck av själva utbildningen då mycket av dem är färgat av de personliga och intressanta reflektionerna av och i mötet med annorlunda och spännande människor. Är van att inhämta kunskap men inte att möta människor som lokas av detta ämne, utbildningen i sig kommer jag att utveckla i min egen takt i lugn och ro. Pedagogen Jack är lysande didaktiskt på stjärnnivå, nu förstår jag alla superlativ kring utbildningen med både hjärna, hjärta och själ 🙂

Del 3: Toppen utbildning, rekommenderas varmt, en trygg utbildning där man får lära sig hur mycket som helst!

Iwanca Hansson

Vissa saker fungerade för mig och vissa inte, men att se och höra andra i samma situation är då väldigt värdefullt så det blev mycket för mig att ta in både teoretiskt som praktiskt, men oavsett det så hade jag inte velat haft det på något annat sätt. Att träffa alla dynamiska människor har varit oerhört värdefullt, djupa diskussioner om allt!! Otroligt nog, hur trött jag än känt mig har jag ändå varit pigg. Tack för ditt lugn, förtroende och tålamod 🙂

Jag vill bara säga tack för del 1! 🙂

Del 3: Jag är glad för denna utbildning, Jack är pedagogisk och organiserat och det gillar jag. Jag har fått många aha upplevelser och det är jag väldigt tacksam för. Nu är jag laddat att bidraga till andra människors välbefinnande med detta underbara verktyg som hypnos är. med glädje, lätthet och tacksamhet Monika 🙂

Monika Krejcova

Både kurs innehållet, utförandet, stämningen och kurs lokalen var genomtänkt för att kunna förbereda framtidens framgångsrika hypnoterapister.

Jag ser framemot att ses på nästa del 2.

Varma Hälsningar

David G. Tatli

David G. Tatli

Share This