Tomas Löfström - Anderslöv

Tomas Löfström - Anderslöv

Mitt syfte är att vägleda ditt inre till ett ställe där du känner att du kan ta över och gå vidare med livet ….så som det kan bli och borde vara. Vi kan byta kanal …till en som är tillåtande, kärleksfull och som vill oss väl. När vi är modiga och vågar tillåta oss att ha drömmar, ambitioner som är större än vår rådande verklighet. Kan detta bli sant! Hjärnan är fantastisk och ibland behöver den hjälp med att komma till nästa nivå. Det är mitt jobb som Hypnospilot att visa vägen och guida dig, dina mål och drömmar till ett ställe där du har kraft och mod att flyga ensam.

Telefon: 0704-856952  Mail: hypnospilot@gmail.com Hemsida: hypnocoaching.com

Anette Bohlin - Eslöv

Anette Bohlin - Eslöv

“Jag har alltid varit en person som andra haft lätt för att prata med och öppna upp sig för och tanken har slagit mig att bli psykolog, men det kändes inte rätt för mig. När jag hittade Hypnoterapin för några år sedan väcktes något inom mig och det var en självklarhet för mig att  utbilda mig. Jag har själv blivit hjälpt av Hypnoterapi och jag förstod direkt hur kraftfullt det är och hur snabbt man får till en positiv förändring i sitt liv oavsett problem. På en till några sessioner kan man förändra livslånga problem. Det är starkt. Jag älskar mitt jobb. Behöver du hjälp att må bra, att ha rätt fokus och nå dina mål, att förändra ovanor och negativa känslor? Kontakta då mig.”

Telefon: 0733-566912  Mail: hypnoterapeut@anettebohlin.se Hemsida: www.anettebohlin.se

Annika Roth - Eslöv

Annika Roth - Eslöv

Hej mitt namn är  Annika Roth och jag arbetar som hypnoterapeut i Eslöv. Vill du komma i kontakt med mig så gå gärna in på min hemsida. www.annikaroth.se  Där kan du läsa mer om mig,  vad jag gör, vad jag kan hjälpa dig med och var jag finns! Mvh  Annika ♡

Telefon: 0765-709090  Mail: annikaroth64@gmail.com Hemsida: http://www.annikaroth.se/

Shaeen Svanede - Hammenhög

Shaeen Svanede - Hammenhög

Under mina år som naturterapeut och healer har det blivit väldigt tydligt att kropp och själ bor i samma skal. Under detta skal döljer vi oss själva ibland så djupt att det är svårt att komma åt våra innersta sanningar.
Det har gjort mig ont att se hur så många känner sig vilsna och osäkra i sina liv och därför inte riktigt trivs med sig själva. Så många som inte förstår vad det kan vara som stoppar dem från att leva fullt ut.
Som verktyg har jag därför mer och mer inriktat mig på coachning och hypnoterapi då vi tillsammans kan ta upp vad den inre rösten behöver få uttrycka och arbeta utifrån det.
Bland det mest givande jag vet är att se människor växa och utveckla sig själva till sin fulla potential. Då är allting möjligt.

Välkommen till mig för att ta reda på just dina möjligheter!

Telefon: 0706-988885  Mail: regresstocause@gmail.com Hemsida: www.shaeensvanede.com

Martin Ottosson - Helsingborg

Martin Ottosson - Helsingborg

Hej mitt namn är Martin Ottosson. Jag har alltd haft ett intresse för människan, varför gör vi som vi gör, går det att ändra på ? hur tar jag mig vidare till nästa steg i livet ?

När jag blev certifierad coach (NLP Practitioner och NLP Masterpractitioner) så fick jag många verktyg för ett bättre mående. Det va även här jag kom i kontakt med hypnos för första gången vilket ledde till att jag cerifierade mig till Hypnoterapeut (NGH & SAHH) Hypnosterapi är det kraftfullaste sättet till en hållbar förändring som jag kommit i kontakt med. Jag tror att alla kan må bra och förtjänar att må bra, ibland behöver vi bara hjälp för att nå dit och det är därför jag har valt detta yrket.

Telefon: 076-1633903 Mailmartin.ottosson@hypnoterapeuten.se

Hemsida: www.hypnoterapeuten.se

Björn Nilsson - Hässleholm

Björn Nilsson - Hässleholm

Jag har sedan 10 år tillbaka varit aktiv med att jobba för människors välmående, allt från föreningsliv med Kung Fu till att jobba som behandlingspedagog. Mitt intresse för människor, hur vi mår, och min tro att alla människor vill må bra i sina liv, är en stor drivkraft för mig. Jag har gått två utbildningar inom hypnosterapi. Mitt mål är att vidareutvecklas och att ständigt effektivisera hypnosformen ytterligare.

Telefon: 0736702760  Mail: hypnos@bjornnilsson.nu Hemsida: http://bjornnilsson.nu

Maria Fredholm - Höör

Maria Fredholm - Höör

Läs gärna om mig och klienters upplevelse på min hemsida

Telefon: 0708-459336
Mail: hypnoterapeutmaria@gmail.com Hemsida: www.mariafredholm.se

Annkristin Andersson - Kivik

Annkristin Andersson - Kivik

Jag är utbildad hypnoterapeut och symbolpedagog. Jag har under många år i olika sammanhang arbetat med djupavslappning och inre bilder. Det finns många anledningar till att man under livets gång kan behöva en förändring. Ibland behöver man hjälp på vägen för att komma vidare. Hypnoterapi kan hjälpa dig att få kontakt med din inre styrka och kraft så du bättre kan använda dina resurser för att leva det liv som känns värdigt för dig, både i ditt privatliv och i ditt arbetsliv. Jag har mottagning både i Växjö och Kivik.

Telefon:070 687 23 40 Mail: 1.annkristin.andersson@gmail.com Hemsida:  www.inrebild.se

Janne Mujunen - Löddeköpinge

Janne Mujunen - Löddeköpinge

I princip under hela mitt vuxna liv har jag fördjupat mig människans sinnen, beteende och natur.Jag ser varje människa som unik, som person är jag lugn, trygg och lyssnar med stor ödmjukhet och skapar därmed förtroende och tillit hos mina klienter. Vi är alla värdefulla personer, som består av en inre kraft och förmåga att nå vår yttersta potential och våra mål, det är min uppgift att hjälpa varje behövande människa på sin väg. Jag är verktyget som hjälper dig och ger dig stöd på din resa.

Telefon: 0708-700445 Mail: janne@mindkey.se Hemsida: www.mindkey.se

Magnus Hjerpe - Malmö

Magnus Hjerpe - Malmö

Att få möjligheten att hjälpa en person att släppa sina blockeringar och ta steget från rädsla till kärlek, från att överleva till att verkligen leva, det fyller mitt hjärta med glädje och tacksamhet.

Jag har arbetat med hypnos och hypnoterapi sedan 2007, i början på deltid och nu på heltid. I början jobbade jag parallellt som massageterapeut, men på grund av min fascination för hypnosens fantastiska värld har jag valt att fokusera helt på hypnoterapin.

Förutom Jacks utbildning till certifierad hypnoterapeut genom SAHH har jag tidigare utbildat mig hos bl.a. Jörgen Sundvall, SSEAH, och Mark Tyrrell, Uncommon Knowledge i Storbritannien. Genom skolornas olika inriktningar har jag fått möjlighet att integrera flera perspektiv i mitt arbete, vilket jag upplever ökar min flexibilitet då jag möter klienter med olika behov och förutsättningar. I första hand använder jag den metod som Jack lär ut och som fokuserar på klientens egen sanning och förlåtelse, då jag upplever att detta ger de mest kraftfulla och bestående resultaten.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och hypnoterapi i Malmö eller via videosamtal. Där kan du också anmäla dig till mitt nyhetsbrev och få en gratis hypnosinspelning.

Varmt välkommen!

Telefon: 0736-403628 Mail: magnus.hjerpe@helahuma.se Hemsida: hypnos.helahuma.se

Håkan Nilsson - Malmö

Håkan Nilsson - Malmö

I en trivsam och avskild lokal i Malmö kan du släppa stress, befria dig från ångest, ta dig ur depression eller lösa dina relationsproblem. Jag har tagit emot klienter här under flera år, först som Samtalsterapeut och 2014 lade jag till Hypnos och Hypnoterapi vilket har visat sig vara en kraftfull kombination.

Det är dina behov som styr och vi kombinerar hypnos och samtalsterapi på det sätt som passar dig bäst. Om du har problemet så har jag lösningen.

Värdefulla metoder för bland annat:

  • Stress
  • Ångest
  • Depression
  • Relationsproblem

Alla är välkomna och jag har särskilt bra metoder för lärare, musiker, artister och chefer. Jag är certifierad Hypnos och Hypnoterapeut och har utbildningsbevis som Samtalsterapeut.

Telefon: 070-7518157 Mail: pbta.nilsson@tele2.se Hemsida:

Dan Ahtola - Simrishamn

Dan Ahtola - Simrishamn

Om du tror på och är intresserad av möjligheten att hypnos löser problem så har du redan kommit långt. Jag hjälper dig hela vägen. Jag ser potentialen att inte bara nå resultat utan att komma längre. Min flexibilitet, kreativitet och empati har gett mig chansen att arbeta med allt från scenskräck, prestation i arbetet till depression och tidigare liv-sessioner.

I tre år har jag arbetat på heltid med hypnos som underhållare, föreläsare/utbildare samt terapeut. Som scenhypnotisör upptäckte jag hur snabbt och enkelt människor kan skapa en ny verklighet, om än bara för stunden och för skojs skull. Som terapeut gör jag tillsammans med dig förändringen permanent.

Telefon: 0737-814602  Mail: dan@ahtolahypnos.se Hemsida: www.ahtolahypnos.se
Hemsida: www.estradhypnos.se

Birgitta Servin - Sösdala

Birgitta Servin - Sösdala

År 2008 kom jag själv i kontakt med hypnoterapin, vilket förändrade mitt liv. Jag fick en förståelse för vad mina känslor betydde, även hjälp med hur jag skulle bearbeta dem. Denna förändring har lett mig till att vilja utbilda mig själv till certifierad hypnoterapuet. För att kunna hjälpa andra till ett bättre liv. Hypnoterapin är en djupgående mental process där du kommer i kontakt med dina innersta känslor. Teraputen guidar klienten in i ett terapiförlopp med syfte att hitta en känslomässig lösning. Som bidrar till klientens välbefinnande och livsglädje.

Vill du veta mer, gå in på min hemsida och läs om mina klienters utlåtande.

Telefon:0703005283 Mail: blue63@live.se Hemsida: www.birgittaservin.se

Åsa Nilsson - Skånes Fagerhult

Åsa Nilsson - Skånes Fagerhult

Jag är en hypnoterapeut och coach som håller till i nordvästra Skåne. Andra beskriver mig som en förtroendeingivande, professionell och trygg person. Jag har lång erfarenhet ifrån arbete med utveckling och ledarskap i olika former, de senare åren har jag också inriktat mig på att leda i personlig utveckling genom coaching och hypnoterapi.

För att komma framåt måste du våga testa och våga ta steget, annars kommer ingen förändring ske. Jag tror på “learning by doing” och jag väljer att ta varje möjlighet till att utmana mig själv, vilket resulterar i att jag växer med min erfarenhet. Jag drivs av att skapa växande och välmående både för mig själv och andra. Behöver du stöttning i din process mot ett liv som du själv väljer, då kontaktar du mig. Oavsett om det gäller upplevelser som du bär i ditt undermedvetna som bromsar dig eller om det finns oförverkligade drömmar så kan jag vara din backup.

Telefon: 0709-163817
Mail: asa@kjellsdotternilsson.com Hemsida: http://www.kjellsdotternilsson.com/

Share This