Marie Litzell

Marie Litzell

 

Jag har alltid varit intresserad av människor, psykologi och personlig utveckling. Genom min egna långa, djupa resa inom personlig utveckling lever jag nu ett mycket sannare, rikare, lyckligare och meningsfullare liv. Jag kan därför, med allt det i bagaget, erbjuda: stöd, hypnoterapi och coaching som är anpassat efter dagens moderna samhälle, så att höga mål och visioner kan nås utan att bränna ut sig själv eller andra. Där personlig utveckling är nyckeln till lycka och framgång, professionellt så väl som privat!

Telefon: 0764 – 27 67 46  Mail: marie@mariepavita.com Hemsida: http://mariepavita.com

Dolores Ryberg

Dolores Ryberg

Du är en unik person! Ditt sinne, kropp och själ samverkar i en helhet och det är så jag hjärtligt ödmjukt vill bemöta Dig i trygghet här hos mig. I kraftfull hypnoterapi arbetar vi för att nå Dina mål genom att resa i Ditt inre – möta dina känslor – gå tillbaka till orsaken varför du mår som du gör – och göra nåt åt det. Det sägs att jag har fingertoppskänsla, är ödmjukt och hjärtligt bestämd. Redan som ung har människors djupa känslor berört, intresserat och fascinerat mig.Jag har i hela mitt liv arbetat med människor där känslighet, förståelse och stöd varit viktigt. Även jag har drabbats av kris och stor sorg, vilket jag tycker är en förutsättning för att förstå Dig i mitt arbete.

Hypnoterapi kan förändra Ditt liv – “Regress to cause and fix it”

Varmt välkommen till mig på,

Care of Berg – Din plats för kraft och välbefinnande.

Telefon: 0706-016926 / 08-7118555   Mail: Info@careofberg.se Hemsida: www.careofberg.se

Sofie Ahlsved - Upplands Väsby

Sofie Ahlsved - Upplands Väsby

 

Jag har alltid haft en dragningskraft att verka där människor vill läka och utvecklas. När jag första gången kom i kontakt med Hypnos förstod jag, att jag hittat något fantastiskt!

Med hypnos hittar vi orsaken till symtomen och skapa förändring på ett djupare plan. När vi når det undermedvetna skapar vi läkande som består.

Som hypnosterapeut möter jag dig, där du är i livet här & nu. Jag vill att du ska känna dig trygg och få just den personliga utvecklingen som jag vet att Du kan få.

Så är Du redo att ta dig till din nästa nivå?
Varmt välkommen att höra av dig!
Sofie Visdom – Med visdom öppnar vi upp inre dörrar, det är inte förrän vi ser vad som finns i vårt inre förändring kan ske.

Telefon: 073-8392715  Mail: info@sofievisdom.se Hemsida: www.sofievisdom.se

Share This