Ett kraftfullt erbjudande!

Från och med 2024 kommer utbildningen att vara uppdelat på två utbildningsmoment av vardera 5 dagar, sammanlagt 10 dagar. Detta innebär att utbildningen nu blir billigare och effektiviseras, tidigare har utbildningens konstruktion varit i 3 olika delar. Rent pedagogiskt kommer utbildningen på flera sätt att nu bli ännu bättre där, varje deltagare nu kommer att få få sin tids sträcka för att slutföra utbildningen i sin helhet. I praktiken betyder detta att dessa två utbildningsmoment kommer att vara ännu mer fokuserat på själva kärnan. På så sätt kommer du som blivande hypnotisör och hypnosterapeut att få de bästa förutsättningarna att direkt sätta igång med din verksamhet. Innan har utbildningens innehåll varit lite för bred och där vissa moment nu kan läggas som digitala inslag istället för att ta upp tid i dessa två elementära utbildningsdelar. Som terapeut kan vi ha olika spetsområden som ligger oss varmt om hjärtat, exempelvis smärtlindring, idrottspresentationer etc. Så dessa spetskompetenser som dessa kan nu komma att ligga som digitala varianter. 

98% av vår terapeutiska verksamhet kommer ändå att ligga i den emotionella problematikens anda, därav läggs nu ännu mer fokus och tid på kärnverksamheten.

Idag finns 3 olika digitala portaler med spetsområden, sessionsförlopp, utbildningens olika övningsmoment, dokumentation etc. Allt för att ge dig som deltagare de bästa förutsättningarna.

www.hypnosutbildning.se

www.hypnoterapeututbildning.se

www.de-terapeut.se

I 2024 kommer jag att hålla samma prissättning pr utbildningsdel 8995:- inklusive moms, sammanlagt 17990:-. I 2025 är min intention att höja utbildningens pris till 9995:- inklusive moms pr utbildningsdel, sammanlagt 19990:-.

 

Kontakta mig för mer information!

Share This