Gålö konferens lokal

En underbar, inspirerande och harmonisk utbildningsmiljö att utvecklas i.

Utbildningen bedrivs i Gålö havsbads konferenslokal – Stockholm.

Utbildningen bedrivs i Stockholm-Gålö Havsbad. Utbildningslokalen ligger i ett naturskönt lugnt område nära havet. För mig som instruktör är det otroligt viktigt att en utbildningsverksamhet har en inspirerande och harmonisk atmosfär att utvecklas i. Bra boende, inspirerande undervisningslokal och pedagogiska möjligheter för praktiska övningar. Det är också viktigt att det finns möjlighet för avkoppling och här är naturen en stor tillgång. Uppdatering pågår!

Du som deltagare kan välja att dela rum med någon annan deltagare, bo i egen stuga eller på vandrarhemmet (16 personer) som den stora fastigheten kallas. Enkelrum 495:-, del i dubbelrum 359:-/dygn. Det finns flera kök att tillgå så att man kan ta med sig egen mat att tillaga. Kontakt för bokning hittar du längst ned på sidan. 
För dig som inte har möjligt att närvara på plats finns möjligheten att följa utbildningen digitalt. Utbildningen är på detta sätt hybrid och du kan läsa mer om den digitala varianten under fliken ”distansutbildning”.

Gålö Havsbad
Skälåkersvägen 11
137 96  Gålö
Email: info@galohavsbad.se
Telefon: 08-50033880
Share This